Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

ro

12 Apr, 2024 17:43 475 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  Valoarea totală este de 45.000,00 lei.

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit un contract privind achiziționarea de servicii de prelucrare date, analiza managerială compatibilă cu programul informatic integrat - DRG.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este Innovate Informational Technology SRL.
 
Valoarea totală este de 45.000,00 lei.
 
Despre Innovate Informational Technology SRL
 
Societatea Innovate Informational Technology SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul în municipiul Iași, Șoseaua Ungheni, nr. 2 și se ocupă de „Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Haliga Dan Ioan, Braia George-Marius, Haliga Magdalena-Oana și Boicu Laura-Andreea, iar administratori sunt primii doi.
 
Braia George-Marius mai este asociat la HTC Cubbis SRL, Haliga Dan Ioan mai este asociat și administrator la HTC Cubbis SRL și HY Mob Design SRL, asociat unic și administrator la SMS Feedback SRL și administrator la Smart Call SRL, Haliga Magdalena-Oana mai este asociat și administrator la Orsolis SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Innovate Informational Technology SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 7.375.995 lei, cu un profit de 774.632 lei, la 26 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii