Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

ro

01 Mar, 2024 10:07 973 Marime text


Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum cere tradiţia. De aceea, de 1 Martie, toate doamnele şi domnişoarele internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa, la secţiile exterioare Agigea, Eforie, Casa Soarelui, Palazu şi la Dermato-venerice, cat si la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, au primit mărţişoare, iconiţe cu Măicuţa Domnului şi flori din partea societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Mai mult, toţi pacienţii au avut parte şi de un meniu de sărbătoare. Micul dejun a fost compus din Ceai de fructe de pădure cu lămâie, Şuncă de Praga, Unt, Caşcaval, Brânză topită cu smântână, Brânză proaspătă de vaci, Ou fiert, Miere, Gem de căpşuni iar la supliment, Biscuiţi, Lapte dulce şi Iaurt natural.

Masa de prânz a fost delicioasă şi a constat în: Ciorbă ţărănească de purcel, Supă ţărănească de pasăre cu tăiţei de casă, Supă de legume à la grec, Supă strecurată de legume, Frigărui de porc cu piure de cartofi, Vrăbioară mânzat la tavă în sos de roşii şi piure de cartofi, Vrăbioară mânzat rasol şi piure cartofi, Piure de cartofi cu brânză de vaci, Salată de castraveţi cornichon muraţi şi Salată de varză albă cu morcovi, Salata de sfecla roşie.

La desert, angajaţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit Prăjitură cu ciocolată, Portocale, Napolitane, biscuiţi cu cremă, compot, măr copt cu stafide, mere, ciocolată, croisante cu ciocolată, biscuiti cu cremă de vanilie, fursecuri cu fructe şi alune.

La cină, pacienţii au avut pe masă Ceai de fructe de pădure cu lămâie, Piept de pui la tava si spaghete în sos de smântână, Piept de pui la tava si spaghete în sos de roşii, Saramura din piept de pui cu mamaliguta, Mamaliguta cu specialitate Delice si smântână, Spaghete cu brânză proaspătă de vaci, Pulpe de pui la cuptor. Desertul a constat în biscuiţi şi prăjitură de casă.

           
Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. Îi rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească“, a declarat Camelia Ghioc, reprezentantul Arimex Comexim 2000, societate care asigură hrana zilnică pacienţilor din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Citește și

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii