Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

ro

26 Apr, 2024 17:00 686 Marime text
  • Firma contractată de Primăria Băneasa este WDR Vet Grup SRL, iar costul achiziției este de 50.000 de lei
 
Primăria comunei Băneasa, județul Constanța, a cumpărat direct servicii de ridicare a animalelor fără stăpân.
 
Anunțul atribuirii contractului a fost publicat în SEAP pe 24 aprilie 2024.
 
Firma contractată de Primăria Băneasa este WDR Vet Grup SRL, iar costul achiziției este de 50.000 de lei.
 
În detaliile din anunț Primăria Băneasa motivează achiziția:
 
În 2022, România s-a confruntat cu o mare problemă referitoare la rata abandonului animalelor pe stradă și în zonele limitrofe localităților, din cauza unei mari doze de iresponsabilitate din partea cetățenilor și totodată lipsa de informare și oferirea unei alternative, problemă ce va persista și va exista mulți ani de acum încolo dacă nu vom lua măsuri. În mare parte această ofertă face referire la cele mai răspândite animale, respectiv câini și pisici.
 
Despre WDR Vet Grup SRL
 
Conform termene.ro, WDR Vet Grup SRL a fost fondată în anul 2023, sediul este pe strada Ioan Stănei, comuna Corbu, județul Constanța și se ocupă cu activități veterinare.
 
Persoanele asociate sunt Cristian Geambazu (deține 90% din capital) și Stelică Pocora (deține 10%).
 
Ei sunt și administratorii WDR Vet Grup SRL.
 
Potrivit sursei menționate mai sus, Cristian Geambazu mai este prezent în: Geambazu Wood Project SRL, Green Fire Project SRL, Royal Vet Project SRL și Green Fire Group SRL. Conform RECOM, Stelică Pocora figurează și în: Avi Actual Group SRL, Axa Protection SRL (radiată), Cabinet Veterinar Optim Sia Vet SRL, Felina Vet SRL, Grup Pro Vet SRL, Milopet Shop SRL (radiată), MXR Vet SRL, Royal Vet Project SRL, Sias Medvet SRL și WDR Vet Project SRL.
 
Licitatiapublica.ro arată că WDR Vet Grup SRL are adjudecate 20 de cumpărări directe la nivel național, în timp ce patru dintre acestea au fost parafate cu autorități contractante din județul Constanța. Pe lângă Primăria Băneasa, firma a mai fost contractată de Primăria Pecineaga. Primul contract al WDR Vet Grup SRL este din 21 februarie 2024.
 
Toate cumpărările directe ale WDR Vet Grup SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
UPDATE. Cumpărări directe Constanța Grup Pro Vet SRL se va ocupa de ridicarea animalelor fără stăpân în Eforie. Contract, în valoare de 50.000 de lei (DOCUMENTE) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii