Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Enache Bucovală, de la Bueno Comp SRL, membru CA al Spitalului Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

12 Feb, 2024 10:04 1098 Marime text
  • Enache Bucovală este asociat al Bueno Comp SRL, dar și consilier județean PNL, membru în CA-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Enache Bucovală.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Enache Bucovală, consilier județean PNL, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța (reprezentat al Consiliului Județean).
 
Enache Bucovală este, din iulie 2023, președintele Organizației de Management al Destinației Județul Constanța (OMD – județul Constanța).
 
La data de 15 iunie 2023, Enache Bucovală a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
Detalii privind declarațiile din anii anteriori pot fi consultatele în articolele
 
Declarație de Avere
Enache Bucovală, membru în CA al SCJU Constanța deține un teren și o locuință în Constanța (DOCUMENT)


și

Averea și intersele lui Enache Bucovală, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)
 
În declarația de interese din 15 iunie 2023, Enache Bucovală a precizat că este asociat al Bueno Comp SRL Constanța.
 
Despre Bueno Comp SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 februarie 2024, Bueno Comp SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 55 și se ocupă de restaurante.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Satul de Vacanță, Mamaia, dar și pe strada Ștefan cel Mare.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Enache Bucovală și Stelian Bucovală, numele celui din urmă regăsindu-se și în General Grup SRL, DCB Mamaia Development SRL și Zag SRL.
 
În 2022, Bueno Comp SRL a declarat 81 de angajați, profit peste 4 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 14,61 de milioane de lei.
 
Averea
 
În declarația de avere din 15 iunie 2023, Enache Bucovală a menționat că deține alături de alte persoane două terenuri intravilane, în Constanța.
 
Primul teren, de 718 mp, a fost cumpărat în 2014 alături de Carmen Diana Bucovală (soția), dar și de Stelian Bucovală și Liliana Bucovală, iar cel de-al doilea, de 410 mp, a fost cumpărat în 2017, alături de soția sa.
 
Tot în Constanța, soții Enache și Carmen Diana Bucovală dețin o casă de locuit de 620 mp, construită în 2020.
 
La capitolul bunuri mobile, Enache Bucovală a menționat două autoturisme, o Dacia fabricată în 2008 și un Volkswagen Lupo fabricat în 2002, ambele deținute în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 
Familia Bucovală deține bijuterii și pietre prețioase, dobândite în perioada 2010 – 2020, estimate la 20.000 de euro, precum și colecție de ceasuri, din aceeași perioadă, estimată la 15.000 de euro.
 
Activele financiare ale lui Enache Bucovală se ridică la 113.500 de lei, reprezentând conturi sau depozite bancare deschise în 2014, respectiv, 2016.
 
Veniturile anuale ale lui Enache Bucovală s-au ridicat la 19.729 de lei (salariu de la Bueno Comp SRL), 2.543.328 de lei (dividende de la Bueno Comp SRL), 37.230 de lei (consilier județean și membru ATOP), precum și 1.093 de lei (membru CA al SCJU Constanța).
 
Soția sa, Carmen Diana Bucovală, a realizat un venit anual de 29.618 lei, salariu de la Bueno Comp SRL, fiind menționate și alocațiile copiilor.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Enache Bucovală.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Conf. Univ. Dr. Liliana Tuță, medic-șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, deține mai multe bunuri mobile și imobile. Soțul său administrează două firme (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii