Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cele opt firme care vor furniza medicamente Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

18 Dec, 2023 17:00 1232 Marime text
Foto: Unsplash
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit contractul cu titlul „furnizare medicamente VII 2023”
  • Opt firme și-au adjudecat acest contract, fiind vorba de: Alliance Healthcare Romania SRL, Europharm Holding, Pfizer Romania, Three Farm, Compania Națională Unifarm, Bio Eel SRL, Farmexim SA și Mediplus Exim
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit contractul cu titlul „furnizare medicamente VII 2023”.
 
Valoarea achiziției, fără TVA, se ridică la 4.072.542,91 de lei.
 
Opt firme și-au adjudecat acest contract, fiind vorba de: Alliance Healthcare Romania SRL, Europharm Holding, Pfizer Romania, Three Farm, Compania Națională Unifarm, Bio Eel SRL, Farmexim SA și Mediplus Exim.
 
Contractul este împărțit în mai multe loturi revenite celor opt firme astfel:
  • Alliance Healthcare Romania – loturile 5, 21, 12, 15, 6, 20, 11, 17, 18, 13 (2.509.910 lei)
  • Europharm Holding – lotul 19 (4.200 de lei)
  • Pfizer Romania – lotul 24 (44.870 de lei)
  • Three Pharm – lotul 2 (90.000 de lei)
  • Compania Națională Unifarm – loturile 16, 14 (296.040 de lei)
  • Bio Eel SRL – loturile 1, 3, 4, 22, 10 (431.656,91 de lei)
  • Farmexim SA – lotul 9 (359.800 de lei)
  • Mediplus Exim – loturile 23, 8, 7 (336.066 de lei)
 
Contractul dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și cele opt societăți a fost parafat pe 31 octombrie 2023, iar rezultatul a a părut în SEAP pe 10 decembrie.
 
Despre Alliance Healthcare Romania
 
Termene.ro arată că firma a fost fondată în anul 1996, sediul este în București, sectorul 6, strada Amilcar C. Săndulescu nr. 7 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În utlimul an a raportat o cifră de afaceri egală cu 4.584.007.871 de lei, un profit egal cu 85.635.410 lei și 845 de angajați în medie.
 
Alliance Healthcare Romania SRL este controlată de Alloga Logictics Romania SRL și Alliance Healthcare (Distribution) Limited din Regatul Unit.
 
Administratorii sunt Gorsuch Richard Joseph Anthony (din Regatul Unit), Iulian George Trandafir și Emilian Trăsnea.
 
Conform termene.ro, Emilian Trăsnea mai este în Skills In Healthcare Romania SRL și Alloga Logistics Romania SRL. Gorsuch Richard Joseph Anthony apare în aceleași firme. Iulian George Trandafir mai este în Skills In Healthcare Romania SRL, Alloga Logistics Romania SRL, Pro Vitacons SRL și Pro Streamline Consulting SRL.
 
Alliance Healthcare Romania SRL a câștigat un total de 8.187 de licitații publice.
 
Despre Europharm Holding
 
Firma are sediul în județul Brașov, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”, iar anul înființării este 1994.
 
Acționarii Europharm Holding SA sunt persoanele juridice Adariavo Limited și Valiko Holdings Limited, ambele din Cipru.
 
Administratorii societății sunt: Elena – Magia Buliga, Clara Magdalena Ion, Bogdan – Nicolae Pavel, Dan – Eugen Udatu – Hanganu și Ovidiu Wencz.
 
Printre firmele în care se află Bogdan – Nicolae Pavel se numără: Alpha Med SRL, Star Farm SRL, Alga Farm SRL, Pharma Force SRL, Beneva SRL, Crang Warehouse SRL, Team Sport Management SRL, Netforce Plus SRL, ș.a. Dan – Eugen Udatu – Hanganu mai apare în Ironcross SRL. Ovidiu Wencz figurează în Excalibur Wox Management SRL.
 
Europharm Holding SA a câștigat, potrivit termene.ro, din 2007 și până în prezent 5.845 de licitații publice.
 
Societatea a avut în 2022 o cifră de afaceri egală cu 896.429.230 de lei, un profit egal cu 3.851.718 lei și o medie de 295 de salariați.
 
Despre Pfizer Romania
 
Conform termene.ro, Pfizer Romania SRL funcționează din 2004, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice” și sediul este în București.
 
Conform sursei, Pfizer Romania SRL este controlată de Pfizer Shareholdings Intermediate SARL (Luxembrug) și Pfizer Global Holdings BV (Țările de Jos).
 
Ca administratori figurează Teodor – Cristian Dragoman, Mirela Iordan și Sergiu Mosoia.
 
Teodor – Cristian Dragoman este prezent și în D.E.Y. Promotion SRL.
 
Pfizer Romania SRL are la activ 1.085 de contracte publice.
 
Anul trecut, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de peste un miliard de lei, un profit de peste 71 de milioane de lei și 252 de salariați în medie.
 
Despre Three Pharm
 
Three Pharm SRL are sediul în Târgu Mureș, strada Evreilor Martiri nr. 4, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice” și a fost înființată în 2009.
 
Firma a avut anul trecut o cifră de afaceri egală cu 58.978.876 de lei, un profit egal cu 11.792.832 de lei și o medie de 50 de salariați.
 
Claudiu Ugran și Liviu – Sebastian Bereșescu sunt asociații Three Pharm SRL.
 
Claudiu Ugran este și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Liviu – Sebastian Bereșescu figurează și în Floramy FHS SRL și Riverside Mureș SRL.
 
Firmele în stare de funcțiune în care mai figurează Claudiu Ugran sunt Industrie Mică și Prestații SRL și Triplast SRL.
 
Three Pharm SRL are adjudecate 1.179 de licitații publice cu autorități contractante precum: Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” etc.
 
Despre Compania Națională Unifarm
 
Termene.ro arată că firma a fost fondată în anul 1999, are sediul în București, și se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Compania Națională Unifarm SA este deținută de Statul Român, iar administratorii sunt: Patricia – Monica Amarie, Alexandru – Mihai Borcan, Adrian Marius Dobre, Dănuț Cristian Popa și Laurențiu Constantin Tudose.
 
Societatea are adjudecate 4.257 de contracte publice din 2007 și până în prezent, conform sursei menționate mai sus.
 
În 2022 a avut o cifră de afaceri ce depășește 88 de milioane de lei, o piedere de peste 218 milioane de lei și 59 de salariați în medie.
 
Despre Bio Eel SRL
 
Potrivit termene.ro, Bio Eel SRL are sediul pe strada Bega nr. 5, Târgu Mureș, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Conform sursei, asociații societății sunt Albert Atilla și Scheftsik de Szolnok Jean Stephan Georges (din Franța).
 
Administratorii sunt Albert Atilla și Daniela Ciulei.
 
Bio Eel SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 670 de milioane de lei, un profit de peste 8 milioane de lei și o medie de 212 angajați.
 
Termene.ro precizează că Bio Eel SRL a câștigat 2.709 contracte publice.
 
Despre Farmexim SA
 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul în București, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Cifra de afaceri din anul 2022 depășește 3 miliarde de lei. Profitul firmei a fost de peste opt milioane de lei și media de salariați a fost de 644.
 
Farmexim SA este controlată de Phoenix Pib Austria Beteiligungs GMBH și listă acționari.
 
Administratorii sunt Dr. Sauerland Carsten (Germania), Marcus Freitag (Germania), Stefan Wolfgang Herfeld (Germania), Stephen Wiliam Andreson (Regatul Unit) și Sven Sediel (Germania).
 
Marcus Freitag, Stefan Wolfgang Herfeld și Sven Seidel mai apar în Help Net Farma SA, conform termene.ro.
 
Farmexim SA a câștigat nu mai puțin de 7.367 de licitații publice, iar printre autoritățile contractante se află: Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Județean de Urgență Tulcea, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino etc.
 
Despre Mediplus Exim SRL
 
După cum se arată pe termene.ro, Mediplus Exim SRL are comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice ca obiect de activitate, sediul în județul Ilfov, Mogoșoaia, strada Aeroportului nr. 53 și anul înființării este 1997.
 
Mediplus Exim SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de lei, un profit de aproximativ 80 de milioane de lei și 1.019 salaraiți în medie.
 
Pharmax Holdings Limited din Cipru este asociatul din Mediplus Exim SRL.
 
Administratorii sunt: Finance Tech Consulting SRL, Camelia Naciadi, Target B2B Advice SRL și Zacman Consulting SRL.
 
Societatea a reușit să-și adjudece 9.625 de contracte publice, din 2007 și până în prezent, potrivit termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Licitații Constanța Spitalul Județean Constanța face o investiție de aproximativ 300.000 de lei pentru Clinica de Chirurgie Cardiovasculară (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii