Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța face o achiziție de peste cinci milioane de lei. Firmele câștigătoare (DOCUMENT)

ro

19 Dec, 2023 17:00 1216 Marime text
  • Obiectul achiziției este „furnizare medicamente VIII 2023”
 
Autoritatea contractantă, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și firmele Alliance Healthcare Romania, Europharm Holding, Mediplus Exim, Romastru Trading, Compania Națională Unifarm, Bio Eel SRL, Dona. Logistica, Felsin Farm și ND Pharma SRL au încheiat un contract cu o valoare de 5.302.877,52 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției este „furnizare medicamente VIII 2023”.
 
Contractul a fost împărțit în mai multe loturi, adjudecate în felul următor:
  • Alliance Healthcare Romania – loturile 12, 13, 24, 5, 20, 23 (1.366.362 de lei) 
  • Europharm Holding – loturile 8, 2, 18, 17 (875.927,52 de lei)
  • Mediplus Exim – loturile 21, 22 (58.920 de lei)
  • Romastru Trading – lotul 3 (1.382.400 de lei)
  • Compania Națională Unifarm – lotul 11 (128.700 de lei)
  • Bio Eel SRL – lotul 25 (13.008 lei)
  • Dona. Logistica – lotul 1 (957.720 de lei)
  • Felsin Farm – loturile 16, 10, 14, 15 (503.280 de lei)
  • ND Pharma SRL – lotul 9 (16.560 de lei)
 
Contractul a fost parafat în data de 31 octombrie 2023, iar rezultatul a apărut în SEAP pe 10 decembrie.
 
Despre Alliance Healthcare Romania
 
Termene.ro arată că firma a fost fondată în anul 1996, sediul este în București, sectorul 6, strada Amilcar C. Săndulescu nr. 7 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În ultimul an a raportat o cifră de afaceri egală cu 4.584.007.871 de lei, un profit egal cu 85.635.410 lei și 845 de angajați în medie.
 
Alliance Healthcare Romania SRL este controlată de Alloga Logictics Romania SRL și Alliance Healthcare (Distribution) Limited din Regatul Unit.
 
Administratorii sunt Gorsuch Richard Joseph Anthony (din Regatul Unit), Iulian George Trandafir și Emilian Trăsnea.
 
Conform termene.ro, Emilian Trăsnea mai este în Skills In Healthcare Romania SRL și Alloga Logistics Romania SRL. Gorsuch Richard Joseph Anthony apare în aceleași firme. Iulian George Trandafir mai este în Skills In Healthcare Romania SRL, Alloga Logistics Romania SRL, Pro Vitacons SRL și Pro Streamline Consulting SRL.
 
Alliance Healthcare Romania SRL a câștigat un total de 8.187 de licitații publice.
 
Despre Europharm Holding
 
Firma are sediul în județul Brașov, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”, iar anul înființării este 1994.
 
Acționarii Europharm Holding SA sunt persoanele juridice Adariavo Limited și Valiko Holdings Limited, ambele din Cipru.
 
Administratorii societății sunt: Elena – Magia Buliga, Clara Magdalena Ion, Bogdan – Nicolae Pavel, Dan – Eugen Udatu – Hanganu și Ovidiu Wencz.
 
Printre firmele în care se află Bogdan – Nicolae Pavel se numără: Alpha Med SRL, Star Farm SRL, Alga Farm SRL, Pharma Force SRL, Beneva SRL, Crang Warehouse SRL, Team Sport Management SRL, Netforce Plus SRL, ș.a. Dan – Eugen Udatu – Hanganu mai apare în Ironcross SRL. Ovidiu Wencz figurează în Excalibur Wox Management SRL.
 
Europharm Holding SA a câștigat, potrivit termene.ro, din 2007 și până în prezent 5.845 de licitații publice.
 
Societatea a avut în 2022 o cifră de afaceri egală cu 896.429.230 de lei, un profit egal cu 3.851.718 lei și o medie de 295 de salariați.
 
Despre Mediplus Exim SRL
 
După cum se arată pe termene.ro, Mediplus Exim SRL are comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice ca obiect de activitate, sediul în județul Ilfov, Mogoșoaia, strada Aeroportului nr. 53 și anul înființării este 1997.
 
Mediplus Exim SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de lei, un profit de aproximativ 80 de milioane de lei și 1.019 salariați în medie.
 
Pharmax Holdings Limited din Cipru este asociatul din Mediplus Exim SRL.
 
Administratorii sunt: Finance Tech Consulting SRL, Camelia Naciadi, Target B2B Advice SRL și Zacman Consulting SRL.
 
Societatea a reușit să-și adjudece 9.625 de contracte publice, din 2007 și până în prezent, potrivit termene.ro.
 
Despre Romastru Trading
 
Potrivit termene.ro, societatea are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”, sediul este pe strada Biharia nr. 67 – 77, sectorul 1, București și a fost înființată în anul 1995.
 
Sursa citată arată că Romastru Trading SRL este controlată de Pharaon Healthcare Europe SRL, Pharaon Holding SAL (Liban) și J.D.F. Holding SAL (Liban).
 
Cristian Ioniță Bota figurează ca administrator al societății.
 
El mai apare în: Carousel Energy SRL, Pharaon Healthcare Europe SRL, Fifth Qube SRL, Pharaon Healtchare Caucasus Central Asia SRL și Neola Pharma SRL. În ultima firmă menționată apare și Pharaon Healtchare Europe SRL, ca asociat.
 
Romastru Trading SRL a câștigat din 2007 și până în prezent 2.210 contracte de achiziție publică, potrivit termene.ro.
 
În ultimul an, Romastru Trading SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 700 de milioane de lei, un profit de peste 500.000 de lei și 98 de salariați în medie.
 
Despre Compania Națională Unifarm
 
Termene.ro arată că firma a fost fondată în anul 1999, are sediul în București, și se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Compania Națională Unifarm SA este deținută de Statul Român, iar administratorii sunt: Patricia – Monica Amarie, Alexandru – Mihai Borcan, Adrian Marius Dobre, Dănuț Cristian Popa și Laurențiu Constantin Tudose.
 
Societatea are adjudecate 4.257 de contracte publice din 2007 și până în prezent, conform sursei menționate mai sus.
 
În 2022 a avut o cifră de afaceri ce depășește 88 de milioane de lei, o piedere de peste 218 milioane de lei și 59 de salariați în medie.
 
Despre Bio Eel SRL
 
Potrivit termene.ro, Bio Eel SRL are sediul pe strada Bega nr. 5, Târgu Mureș, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Conform sursei, asociații societății sunt Albert Atilla și Scheftsik de Szolnok Jean Stephan Georges (din Franța).
 
Administratorii sunt Albert Atilla și Daniela Ciulei.
 
Bio Eel SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 670 de milioane de lei, un profit de peste 8 milioane de lei și o medie de 212 angajați.
 
Termene.ro precizează că Bio Eel SRL a câștigat 2.709 contracte publice.
 
Despre Dona. Logistica SA
 
Conform termene.ro, Dona. Logistica SA a fost înfințată în data de 8 iulie 2014, sediul este pe strada Pădurii nr. 4, Chitila, județul Ilfov și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Acționarii companiei sunt Calihory Company SRL și Geanina Paula Banciu.
 
Administratorii sunt: Andrei Condrea, Cătălin – Valentin Gruianu și Liviu Ivan.
 
Dona. Logistica SA a raportat o cifră de afaceri de peste un miliard de lei în anul 2022, în timp ce profitul a fost de peste 7 milioane de lei. Media de angajați a fost egală cu 274.
 
Conform termene.ro, Dona. Logistica SA a câștigat 3.181 de licitații publice.
 
Despre Felsin Farm SRL
 
Potrivit termene.ro, Felsin Farm SRL are sediul în București, este funcțională din 1993 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În ultimul an, Felsin Farm SRL a raportat o cifră de afaceri de 39.435.026 de lei, un profit egal cu 568.817 lei și o medie de 23 de salariați.
 
Asociații firmei sunt Felicia Brîndușa Gatlan și Felicia Gatlan.
 
Administratorul este Felicia Brîndușa Gatlan.
 
Ea și cu Felicia Gatlan apar și în Felsin Farm Detail SRL, conform termene.ro
 
Felsin Farm SRL și-a adjudecat 3.748 de contracte publice, cu autorități contractante precum: Spitalul Județean de Urgență Vaslui, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj etc.
 
Despre ND Pharma SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că ND Pharma SRL are sediul în Bacău, pe Calea Moldovei nr. 197, funcționează din anul 2007 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Potrivit sursei citate, asociații și administratorii sunt Al. Cezar Popa și Daniela Popa.
 
El mai figurează în Rometric SRL și PHN Logistic SRL. Ea mai este prezentă în Rometric SRL, PHN Logistic SRL, Geonet SRL, Grup Pharma Logistic SRL, Arcaleanu Farm SRL și Genapp INC SRL.
 
ND Pharma SRL are adjudecate 1.902 de contracte publice cu autorități contractante ca: Spitalul Județean de Urgență Vaslui, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani etc.
 
Societatea a realizat anul trecut peste 80 de milioane de lei cifră de afaceri, peste un milion de lei profit și o medie de 78 de angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Licitații Constanța Cele opt firme care vor furniza medicamente Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii