Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai mic nou născut de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa a plecat astăzi, sănătos, acasă

ro

01 Feb, 2024 21:09 1155 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța



 
  • Povestea a început brusc, la doar 24 de săptămâni petrecute în pântecele mamei, informează Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pe pagina sa de Facebook.
 
S-a născut cu scor Apgar 1, avea 390 de grame şi doar 28 de centimetri lungime. Prin urmare, compartimentul de Terapie Intensivă Nou Născuţi din cadrul secţiei Neonatologie i-a devenit casă iar incubatorul din boxa nr. 15 i-a fost pătuţ vreme bună, se spune în postare.
 

„Ca toţi bebeluşii născuţi mult prea devreme, a primit din partea noastră tot ce era mai bun: tratament şi îngrijiri medicale avansate, atenţie permanentă, grijă şi multă linişte ca să se acomodeze la noua viaţă. Aşa se face că, după 95 de zile petrecute în Spitalul nostru, 951 de ore de ventilație mecanică și 144 de ore de ventilație non-invazivă, cel mai mic pacient a părăsit astăzi secţia Neonatologie, sănătos, cu o greutate de 2545 kg şi 48 cm lungime”, relatează spitalul.

 

„Ii dorim sănătate şi mult noroc în viaţă!
Iar întregii echipe medicale, felicitări pentru efortul, grija şi dedicarea de care dă, de fiecare dată, dovadă” încheie mesajul.
 

 
Citește și
Raport covid pentru săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024.Câte persoane sunt internate la Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii