Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

ro

26 Apr, 2024 13:59 563 Marime text

 
  • Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România, anunță președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.
     
Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România, anunță președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Iată declarația integrală a acestuia postată pe pagina de Facebook:

„Facem administrație locală de top în Constanța: Liberalii Vergil Chițac și Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România.

Demonstrăm că se poate. Arătăm că facem o administrație locală corectă, eficientă și în folosul oamenilor în tot județul Constanța. Iar restul țării începe să ne observe. Nu pot decât să mă bucur!

Săptămâna trecută, Capital, una una dintre cele mai vechi și mai prestigioase publicații din țara noastră, cu o tradiție de peste trei decenii în spate, i-a premiat pe domnii Vergil Chițac, primarul Constanței, și Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol, pentru că au demonstrat cum se poate face treabă în administrația locală din România. Au arătat ce înseamnă interesul pentru comunitate, au arătat ce înseamnă să fii proactiv și aplecat spre a face mai mult și a vorbi mai puțin.

Îi felicit și le mulțumesc pentru dedicare, profesionalism și pentru că, prin munca lor, dezvoltăm Constanța. Așa cum ne-am asumat și așa cum ne asumăm și de acum înainte. Continuăm împreună”, a încheiat acesta.



Sursă foto: Capital.ro


Citește și:
Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii