Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Constanța! O mamă, suspectată că și-ar fi violat de mai multe ori propria fiică. Femeia a ajuns după gratii

ro

26 Apr, 2024 16:01 899 Marime text
foto: IPJ ConstanțaLa data de 25 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie, de 31 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de viol.
 

„Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024,  femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia.
 
O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
 
Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Caz șocant în județul Constanța! Fetiță violată timp de patru ani de tatăl vitreg! Suspectul, reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii