Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atlantida Grama SRL, care deține hotelul și restaurantul Zodiac, asigură servicii de cazare pentru piloții elicopterului SMURD (DOCUMENT)

ro

03 Feb, 2024 18:47 1059 Marime text
 

 

 
 
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Constanța cumpără, prin achiziție directă, servicii de cazare pentru 3 persoane.
 
Societatea care va asigura servicii de cazare în regim hotelier pentru piloții elicopterului SMURD/personal tehnic medical este Atlantida Grama SRL, care deține hotelul și restaurantul Zodiac. Valoarea contractului este de 109.087 lei.

Contractul constă în asigurarea camerelor ofertate pe toata perioada contractului. De asemenea, micul dejun și serviciile de spălatorie vor fi incluse. În plus, societatea va asigura întreținerea spațiilor prin servicii de curățenie și reparație. Gradul ocupare anual este de 67% unitatea fiind clasificată cu 4 stele.
 
Despre Atlantida Grama SRL
 
Înființată în anul 1992, societatea are sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 184 B, Constanța.

În anul 2022, firma cu 18 angajați a raportat o cifră de afaceri de 3.178.987 lei, cheltuieli totale de 2.604.810 lei și un profit net de 1.192.313 lei.

Firma are mai multe puncte de lucru, unul în municipiul Constanța, Sat Vacanță, Casa Tulceană, cât și o pizzerie pe bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 184B (unde este și sediul social). Primul punct de lucru este localul B`Arca, iar cel de-al doilea este Hotel și restaurant Zodiac.

Societatea are doi asociați: Corina Aurora Barbu și Nicușor Barbu, care este și administrator.

Potrivit Termene.ro, Nicușor Barbu mai este asociat în următoarele societăți: Mistral Dreher, Romcom INT SRL și Dobrogea Coop-Societate Cooperativă.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe
Termene.ro
 
Citește și:
 
Pentru al doilea an consecutiv, firma care deține hotelul Zodiac bate palma cu Primăria Constanța (DOCUMENT)
 
Pe cine cazează Primăria Constanța o lună de zile la hotelul deținut de soția lui Cristinel Dragomir? (DOCUMENTE)
 
Modificări în Atlantida Grama SRL. Rodica Dragomir s-a retras din firmă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii