Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Zicu - „Este un rezultat just“ Moment important pe care FC Farul l-a ratat. În continuare, fără victorie în deplasare

ro

14 Oct, 2019 00:00 1635 Marime text
FC Farul Constanța a ratat și în meciul cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, de la Severin, obținerea primei victorii în deplasare din acest sezon al Ligii a 2-a, din care s-au scurs 11 etape. Iar „marinarii“ nu numai că nu s-au impus, dar au revenit la Constanța și fără niciun punct, după victoria cu 2-1 a gazdelor.
În 11 partide disputate, Farul a strâns 15 puncte (după patru victorii, trei egaluri și patru înfrângeri, golaveraj 8-8), ocupând o poziție la mijlocul clasamentului. La finele partidei cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Ianis Zicu, antrenorul FC Farul, a recunoscut că echipa sa nu a jucat bine, iar, în consecință, gazdele au meritat victoria.
 
 „Este un rezultat just prin prisma felului în care ne-am prezentat în multe momente ale jocului. Am pierdut foarte mult din organizarea defensivă, trebuia să jucăm mult mai rapid, dar am făcut mereu o atingere în plus și am tratat cu superficialitate multe faze. Dacă, la Reșița, am plecat supărat de rezultat, dar mulțumit de joc, acum sunt supărat de rezultat și nemulțumit de joc. Băieții trebuie să fie conștienți și responsabili, pentru că era un moment important și noi l-am ratat. Din păcate, este o nouă deplasare lungă din care ne întoarcem fără puncte. Acasă, lucrurile sunt în regulă, dar în deplasare nu există curaj, încredere și responsabilitate în felul în care se tratează atât faza defensivă, cât și cea ofensivă. Când nu ești concentrat sută la sută, nu ai cum să câștigi“, a spus Ianis Zicu, potrivit site-ului oficial al FC Farul.
 
În etapa viitoare, echipa constănțeană va întâlni în propriul fief Universitatea Cluj, miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.00.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanța)
 
Citește și:
 
FC Farul Constanța a cedat în duelul din Liga 2-a cu ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii