Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 2-a Unirea Constanţa, meci dificil în fieful liderului Universitatea Cluj

ro

12 Aug, 2021 00:00 2991 Marime text

 
  • Formaţia de pe litoral se află pe penultima poziţie în clasament, după ce a pierdut ambele meciuri jucate până acum în campionat.
 
Reprezentanta judeţului Constanţa în Liga a 2-a de fotbal, Unirea Constanţa (noua denumire a AFC Farul Constanța), susţine joi, 12 august, meciul din etapa a treia de campionat, întâlnind în deplasare Universitatea Cluj, una dintre echipele care au ca obiectiv declarat promovarea în Liga 1.
 
Meciul de joi se joacă, dela ora 21.30, pe Cluj Arena. Fără niciun punct după primele două runde şi cu golaveraj 0-4, Unirea (antrenor, Ianis Zicu) se află în clasament pe locul 19, penultimul, în timp ce U Cluj, care a câştigat ambele meciuri jucate până acum, ocupă prima poziţie, la egalitate cu Unirea Slobozia, cele două echipe având câte şase puncte şi golaveraj 4-0.
 
„La Chiajna am luat gol în minutul 37, acum (n.r. cu FC Hermannstadt, pe teren propriu, în etapa a doua) aproape de minutul 60. Este un lucru bun, echipa a început să capete și ritm, pentru că am avut doar două săptămâni de pregătire. Consider aceste două partide acum, pentru că le-am pierdut, ca meciuri de pregătire. Urmează meciul de la Cluj, deja avem cinci săptămâni împreună și sper ca lucrurile să fie mult mai bune. Mergem înainte pentru că timpul nu ne iartă, nu ne așteaptă și trebuie să începem să facem puncte cât mai repede. Când pierzi două - trei partide, entuziasmul începe să scadă, iar lucrul acesta poate afecta viitorul echipei“, a declarat Ianis Zicu, după meciul cu FC Hermannstadt, potrivit paginii de Facebook a clubului constănțean.

 
Ştefan Stavrositu, la echipa naţională

 
Un tânăr mijlocaș de la Unirea Constanţa, Ștefan Stavrositu, a participat la stagiul de pregătire al echipei naționale a României sub 18 ani, desfășurat la Timișoara. Fotbalistul, care va împlini 17 ani luna viitoare, a evoluat în ambele partide disputate de tricolorii mici în compania reprezentativei similare din Bosnia-Herțegovina.
  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Unirea Constanţa“.
 
Citeşte şi:
 
Unirea Constanța
Ianis Zicu - „Trebuie să începem să facem puncte cât mai repede“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii