Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea Constanța Ianis Zicu - „Trebuie să începem să facem puncte cât mai repede“ (galerie foto)

ro

07 Aug, 2021 00:00 3366 Marime text
 

 
  • Unirea Constanța a pierdut primele două meciuri din noul sezon al Ligii a 2-a.
  • Fără niciun punct și cu 0-4 golaveraj, Unirea se află în clasament pe locul 19, penultimul.
  • În etapa următoare, „delfinii“ întâlnesc în deplasare o altă candidată la promovare, care a câștigat cu 3-0 în runda de debut. 
 
După cum a anticipat antrenorul Ianis Zicu, Unirea Constanța, reprezentata județului în Liga a 2-a, are un start dificil de campionat, având în vedere că s-a organizat foarte târziu, inclusiv în ce privește lotul de jucători, iar echipa a început campionatul fără o perioadă de pregătire suficientă.
 
În această situație, Unirea (noua denumire a AFC Farul Constanța) a pierdut primele două meciuri, în care a întâlnit însă adversari puternici, Concordia Chiajna (0-2 în deplasare) și FC Hermannstadt, retrogradată din Liga 1 (0-2 la Techirghiol). Fără niciun punct și cu 0-4 golaveraj, Unirea se află în clasament pe locul 19, penultimul, lanterna roșie fiind deținută de Astra, care are -8 puncte, după ce a început campionatul cu o penalizare. Iar programul greu al echipei de pe litoral continuă, „delfinii“ întâlnind în runda a treia, în deplasare, joi, 12 august, de la ora 21.30, U Cluj, una dintre candidatele la promovare, formație care a câștigat cu 3-0 în runda de debut.  

 
„Timpul nu ne iartă și nu ne așteaptă“

 
„O primă repriză echilibrată, dar, din păcate, am început-o prost pe a doua. I-am lăsat să fructifice spațiile dintre linia noastră de fund și mijlocașii centrali. Astfel, s-a creat situația de la primul gol. Am avut și ghinion, dar totdeauna șansa ține cu cel care-și dorește mai mult. Și Hermannstadt a fost echipa care și-a dorit mai mult în a doua repriză. Mergem înainte pentru că timpul nu ne iartă, nu ne așteaptă și trebuie să începem să facem puncte cât mai repede. Când pierzi două - trei partide, entuziasmul începe să scadă, iar lucrul acesta poate afecta viitorul echipei“, a declarat Ianis Zicu, după meciul cu FC Hermannstadt, potrivit paginii de Facebook a clubului constănțean.

 
„Sper ca lucrurile să fie mult mai bune“

 
Principalul Unirii consideră cele două partide oficiale de până acum ca meciuri de pregătire. „Încerc să văd și lucrurile pozitive, ca să știu unde trebuie să continui. La Chiajna am luat gol în minutul 37, acum aproape de minutul 60. Este un lucru bun, echipa a început să capete și ritm, pentru că am avut doar două săptămâni de pregătire. Consider aceste două partide acum, pentru că le-am pierdut, ca meciuri de pregătire. Urmează meciul de la Cluj, deja avem cinci săptămâni împreună și sper ca lucrurile să fie mult mai bune“, a menționat Zicu.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de le meciul Unirea Constanța - FC Hermannstadt. Sursa foto: Facebook (Unirea Constanța)

 
Citește și:

Unirea Constanţa, înfrângere şi cu FC Hermannstadt, care s-a impus la Techirghiol
 
Unirea Constanţa
În meciul de la Chiajna, Ionuţ Cioinac şi Liviu Mihai, înlocuiţi din pricina problemelor medicale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii