Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Se vorbește deja frumos despre acești copii“ Unirea Constanța are patru meciuri amicale până la startul Ligii a 2-a

ro

13 Jan, 2022 00:00 2276 Marime text
 

 
  • Unirea se află în clasament pe locul 17 (din 20 de formații), cu opt puncte, având două victorii, două egaluri și 12 înfrângeri, golaveraj 13-44.
 
Și-a reluat pregătirile și echipa de fotbal Unirea Constanța, reprezentanta județului în Liga a 2-a. Pe 17 ianuarie, jucătorii pregătiți de Leonard Strizu vor intra într-un stagiu de pregătire centralizată de două săptămâni, la baza sportivă de la Berceni.
 
Până la startul campionatului, Unirea are programate patru meciuri amicale (două împotriva unor formații de Liga a 2-a și alte două în compania unor grupări din Liga a 3-a). „Singura ținta pentru acest sezon este evitarea retrogradării. Jocul echipei din ultimele meciuri îmi dă încredere și se vorbește deja frumos despre acești copii. Am deschis mereu scorul în ultimele meciuri, dar s-a văzut tinerețea și lipsa de experiență a jucătorilor. Ne pregătim cât mai bine și încercăm să ne îndeplinim obiectivul“, a declarat Leonard Strizu.
 
Înaintea startului stagiunii, în Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, s-a aprobat schimbarea denumirii Asociației Fotbal Club Farul Constanța în Asociația Fotbal Club Unirea Constanța. „Reprezentăm județul Constanța, vom juca meciurile de pe teren propriu pe cocheta arenă de la Techirghiol, dar inima noastră bate pentru Mangalia. Vrem să reprezentăm cu cinste orașul și fanii din Mangalia și din toată partea de Sud a Litoralului!“, a fost un mesaj al clubului din startul sezonului, unul început cu Ianis Zicu pe banca tehnică, continuat cu Dumitru Faitaș (tehnician din Centrul de copii și juniori, interimar), iar în prezent principal fiind Leonard Strizu, înscăunat odată cu remanierea de substanță a lotului de jucători cu care Unirea începuse campionatul. În prezent, lotul e format în majoritate din fotbaliști din curtea FCSB, iar Unirea se află în clasament pe locul 17 (din 20 de formații), cu opt puncte, având două victorii, două egaluri și 12 înfrângeri, golaveraj 13-44.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Unirea Constanța)

 
Citește și:
 
Unirea Constanţa a încheiat anul cu o înfrângere. Meci cu şase goluri sub Tâmpa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii