Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatul Universității „Ovidius” Constanța a decis Campanie electorală on-line a celor trei candidați la funcția de rector. 24 iunie – ziua votului (documente)

ro

10 Jun, 2020 00:00 3325 Marime text

Întrunit săptămâna trecută, Senatul Universității „Ovidius” din Constanța a votat o serie de hotărâri, prima dintre acestea fiind legată de alegerea viitorului rector.
 
După cum se știe, mandatul actualului rector Sorin Rugină a expirat pe 12 aprilie 2020, motiv pentru care i-a fost prelungită exercitarea atribuțiilor până la alegerea și confirmarea noului rector, dar nu pentru mai mult de șase luni.
 
Cu 69 de voturi pentru, din totalul celor 71 de senatori universitari, s-a decis reluarea procesului de alegeri pentru funcția de rector al Universității „Ovidius”, mandatul 2020-2024, cu candidații deja avizați de Biroul electoral central, respectiv prof. univ. dr. Dan Iliescu (CV în secțiunea Documente), prof. univ. dr. Eden Mamut  (CV în secțiunea Documente) și prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc  (CV în secțiunea Documente).
 
Așadar, în intervalul 19-23 iunie s-a votat perioada alocată prezentării programelor manageriale de către cei trei candidați, miercuri, 24 iunie, între orele 8-20 s-a decis ca fiind ziua alegerii rectorului, iar pe 1 iulie, dacă este cazul, între orele 8-20 este stabilit cel de-al doilea tur de scrutin.
Ținând cont de contextul epidemiologic actual, întâlnirile cu alegătorii organizate de către candidații avizați se vor derula on-line.
 
În zilele stabilite pentru derularea procesului de vot, Consiliul de administrație și Biroul electoral central vor dispune măsurile organizatorice care se impun pentru prevenția răspândirii coronaviruslui SARS-CoV-2, ca și pentru siguranța și distanțarea fizică a participanților la vot. Măsurile vor fi aduse la cunoștința întregii comunități academice a UOC prin publicare pe pagina web.
 
Citește și:

Trei candidaţi la funcţia de rector al Universității Ovidius din Constanța. Aviz negativ pentru dosarul depus de Dănuț Epure


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii