Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA repară DC 69, din comuna Ciobanu, cu 180.000 de euro (DOCUMENT)

ro

03 May, 2024 11:37 602 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 900.003,54 de lei fără TVA, adică peste 180.000 de euro, la cursul actual.
Drumuri Județene Constanța SA a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Comunei Ciobanu, contractul vizând repararea drumului comuna DC 69 din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 900.003,54 de lei fără TVA, adică peste 180.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Lucrări reparații drum comunal“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „lucrări reparații drum comunal DC 69 cu covor asfaltic, L=2,5 km, l=5m, h=4 cm, constând în: - frezare, amorsare suprafețe și așternere covor asfaltic; - mixtura asfaltică BA16 - grosime 4 cm; - transportul asfaltului și utilajelor la lucrare“.
 
Despre Drumuri Județene Constanța SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 2 mai 2024, Drumuri Județene Constanța SA (fosta Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța) a fost înființată în 1991, are sediul social în Constanța, pe strada Celulozei și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în județul Constanța, fiind deținută de Județul Constanța prin Consiliul Județean.
 
Administratori până în iunie 2024 figurează Sorin Lucian Ionescu, Adrian Labeș, Constantin Nicolae, Dorel Sauciuc și Emilia Georgeta Tutui.
 
Drumuri Județene Constanța SA figurează cu 188 de achiziții directe (Comuna Ciobanu, CT Bus SA, Comuna Independența printre autoritățile contractante) și 21 de contracte publice.
 
În 2022, compania a declarat 292 de angajați, profit peste 8,23 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 63,23 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință CJC
Se votează prelungirea mandatelor administratorilor provizorii și bugetul de la Drumuri Județene SA (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii