Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța Conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”, la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole

ro

26 Apr, 2024 10:54 362 Marime text

 
  • Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA), din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), organizează astăzi, 26 aprilie 2024, conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA), din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), organizează astăzi, 26 aprilie 2024, conferința „Pământul - planeta noastră cea de toate zilele”, transmite un comunicat din partea UOC.

Evenimentul se desfășoară în Sala Senatului din campusul universitar - Corp A (Aleea Universității, nr.1), începând cu ora 10.00 și are ca temă principală agroecosistemele și provocările agriculturii moderne.

La conferință participă specialiști din domeniul agricol și din domeniile conexe, cadre didactice și studenți din cadrul FSNSA, alături de elevi de la Colegiul Agricol Poarta Albă.

„În cadrul manifestării vor fi dezbătute subiecte referitoare la tradiția și dezvoltarea cercetării științifice agricole și a învățământului agricol în Dobrogea, parteneriatul cu mediul economic agricol, sprijinul oferit de instituțiile de stat în susținerea producătorilor agricoli și a învățământului agricol și dezvoltarea cunoștințelor privind protecția agroecosistemelor terestre. De asemenea, vor fi abordate teme referitoare la tehnologiile agricole performante și principalele direcții de dezvoltare a agriculturii în acord cu natura”, precizează conf. univ. dr. ing. Irina Moise, din partea comitetului de organizare.


Totodată, în cadrul conferinței, studenții din cadrul FSNSA și elevii Colegiului Agricol Poarta Albă vor participa la demonstrații practice de lansare și conducere a dronelor agricole, dar și la o competiție de fotografii și la un concurs de proverbe, zicători și citate celebre, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Întâlnire cu Ambasadorul Japoniei în România, ES Takashi Katae, la Universitatea Ovidius din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii