Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia nu este definitivă Candidatura reprezentantului AUR de la Mangalia, atacată de primarul Cristian Radu și consilierul Menabit Ozghiun

ro

03 May, 2024 11:26 647 Marime text


Primarul Mangaliei, Cristian Radu (PNL) și consilierul local Ozghiun Menabit au contestat în instanță candidatura lui Cosmin Vasile Trușcă la Primăria Mangalia din partea AUR.

Judecătorii au admis la termenul din 2 mai contestațiile, însă deciziile nu sunt definitive și pot fi atacate cu recurs.

Iată soluția pe scurt la contestația depusă de primarul Mangaliei, Cristian Radu : „Admite contestația formulată de contestatorul Radu Cristian, în contradictoriu cu intimatul Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Municipiul Mangalia, împotriva Hotărârii nr. 17 din 29.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Municipiul Mangalia. Anulează Hotărârea nr. 17 din 29.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Municipiul Mangalia și, în consecință, respinge candidatura intimatului Trușcă Cosmin Vasile pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia din partea Alianței pentru Unirea Românilor – AUR. Cu drept de apel în 24 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa".

Iată soluția pe scurt la contestația depusă de Ozghiun Menabit: „Admite contestația formulată de contestatorul Menabit Ozghiun, în contradictoriu cu intimatul Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Municipiul Mangalia, împotriva Hotărârii nr. 17 din 29.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Municipiul Mangalia. Anulează Hotărârea nr. 17 din 29.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Municipiul Mangalia și, în consecință, respinge candidatura intimatului Trușcă Cosmin Vasile pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia din partea Alianței pentru Unirea Românilor – AUR. Cu drept de apel în 24 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii