Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violență nestăvilită Scandalagiii din Vama Veche, căutați de polițiștii constănțeni

ro

03 May, 2024 11:00 515 Marime text
Sursa foto: TikTok/miha_mihaela301

Tinerii care au împărțit lovituri în Vama Veche sunt căutați în continuare de poliție.

Oamenii legii au analizat cu atenție imaginile în care mai multe persoane de sex masculin au fost implicate în încăierare, iar în acest moment încearcă să le identifice.

Nu se cunosc încă detalii despre motivul scandalului, însă bătaia a fost de o violență extremă, așa cum se vede în materialul video, victimele fiind puse la pământ cu un obiect contondent.

Unele persoane care frecventează Vama Veche spun că scandalurile s-au înmulțit, în ultima perioadă, o dată cu creșterea numărului de turiști dornici de distracție fără limite. Acestea susțin că libertatea de distracție a fost interpretată eronat, iar că din această cauză distracția unora poate deveni un chin pentru ceilalți. La fel ca în imaginile de față.

Vom reveni cu detalii imediat ce vom primi noi informații.

Pentru a contracara faptele antisociale, organele de poliție au acționat pe Litoral.

La data de 1 mai 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu specialiști ai Institutului de Cercetare și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități informativ-preventive în stațiunile Vama Veche și Mamaia, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, polițiștii s-au întâlnit cu administratorii și angajații restaurantelor, cluburilor și unităților de cazare, cărora le-au vorbit despre modalitățile în care pot contribui la prevenirea consumului de droguri.
 
De asemenea, le-au prezentat și unele moduri de operare ale persoanele care comit infracțiuni și le-au explicat cum pot preveni astfel de fapte.
 
Totodată, polițiștii au derulat acțiuni de prevenire a consumului de substanțe interzise, a faptelor săvârșite cu violență și a disparițiilor de minori, în rândul turiștilor aflați pe litoral în minivacanța de 1 Mai.
 
Pentru a evita situațiile de risc, polițiștii recomandă:
 
- Menține un stil de viață echilibrat, fără excese sau consum de droguri;
 
- Dezvoltă prietenii și relații sănătoase, evită-i pe cei care îți recomandă să utilizezi substanțe interzise;


 
Citește și
Știri Constanța Scene șocante în Vama Veche - Tineri, căutați de poliție, după ce ar fi lovit mai multe persoane (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii