Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Final de luna iunie și început de luna iulie

ro

02 Jul, 2020 08:01 2276 Marime text

Iunie se mai numește în limba engleză June, și este o lună cu vibrație ”feminină” - așadar vremea a fost schimbătoare, neașteptată, cu zile minunate și zile oribile.
Exact energia feminină, la maximul ei.
Iulie își primește numele de la Iulius Caesar, un geniu strategic al lumii, puțîn înțeles și susținut (și dat la o parte de ”amici”).
Vibrația net masculină a lunii iulie înseamnă structurare, organizare, soluționare de probleme și mai ales, căutarea esențialului / simplului.

Am realizat că în viața aceasta nu voi avea posibilitatea să trăiesc într-un corp masculin, pentru a putea avea experiența directă a structurii masculină. Ea îmi este prezentată ca și o ”poveste” de bărbații din jur și sunt doar martora expresiilor sale.
Așa încât, nu pot decât să am informații indirecte și orice mi-aș da cu părerea, seamănă cu realitatea așa cum harta seamănă cu terenul propriu-zis.
Și am realizat că bărbațîi nu pot avea experiențe directe în corp de femei. Iar noi, femeile, le cerem ”să ne înțeleagă”.
Oamenii (bărbați, femei) înțeleg orice lucru prin experiență directă, corporală.
Dacă NU POȚI AVEA această experiență, cum poți să înțelegi ceva în mod real?
Și cum poți avea așteptări ca celălalt să te înțeleagă în mod real?
Iunie și iulie se învecinează, stau mână în mână, se urmează bine una după alta, dar experiențele lor sunt SEPARATE și DIFERITE.
Asta este frumusețea și bogăția lumii umane.
Să fim LIBERI în interior să ne trăim propriile experiențe și să ÎI ELIBERĂM și pe ceilalți de așteptările noastre, pentru a-și putea trăi propriile lor experiențe.
Pe mine DOAR EU ÎNSĂMI mă pot elibera (de aștepările celorlalți, pentru a fi eu însămi), și tot eu îi pot elibera pe ceilalți, când nu-i mai apăs cu așteptările mele.
Asta pot face bărbații și femeile ce înțeleg RELAȚIA dintre ei ca o ALIANȚĂ ce aduce laolaltă două lumi (luni) diferite, pentru o bogăție de experiențe și pentru LIBERTATE.
Libertatea de a avea opinii diferite, de a trăi stări diferite, de a fi diferiți și totuși de a viețui împreună, a soluționa provocări și a crea o existență frumoasă și armonioasă.
Gânduri de vară, de iunie-iulie și de complexitate / simplitate a vieții noastre.
Să aveți o lună iulie cât mai frumoasă și călduroasă.
Și să petrecem împreună cât mai mult timp în Natură, lângă râuri, lacuri sau mare ori prin păduri, la munte. Feminin - masculin - doi în unul.
Cu iubire, tuturor!

Sursa text și foto: Facebook Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii