Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5. 13 aprilie 2024. Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd

ro

13 Apr, 2024 08:07 597 Marime text


Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 5
13 aprilie 2024

Cea mai intens energetică zi a tranzitului lui Mercur retrograd.
Este bine că este zi de week-end, pentru că dacă am fi fost în timpul săptămânii, erorile de vorbire și comunicare ne-ar fi costat mai multă energie.
Fiind sâmbăta, singurul pericolul este doar să mâncăm prea mult, prea combinat sau aiurea (și să facem indigestie), ori să producem conflicte în relațiile apropiate, prin neînțelegeri și comunicare defectuoasă.
Toate aceste circumstanțe sunt neplăcute, dar măcar nu ne afectează viața profesională, ci doar cea personală.

Pentru cei care muncesc sâmbăta, atenție și vigilență dublă.
Mai puțină mâncare și mai multă stare de alertă (nu doar cafea, și sucul de portocale sau o limonadă ne pot aduce claritate mentală) și dacă apar dificultăți, nu le amplificăm cu reacțiile emoționale. Știm că este o zi dificilă și ne străduim să o facem cât mai blândă posibil.

Starea interioară va fi una de confuzie și teamă, și se va exprima, funcție de temperamentul fiecăruia, fie prin tremurat și anxietate, fie prin iritabilitate, nervozitate și agresivitate verbală, fir prin tristețe și plâns.
Fizic, predomină stările de încordare, tensiune și presiune crescută în sistemul limfatic al corpului: dureri de cap, dureri de ceafă sau de spate, dureri articulare, simptome respiratorii (tuse, strănut, mucus, dureri de în gât) sau digestive (eliminări precum diaree, vărsături, cu crampe și stare de slăbiciune).

Vă invit la Webinarul de pe 18 aprilie, dedicat special acestei perioade din an:
https://holisticshop.ro/.../webinar-aprilie-hapciu.../...

Împreună cu Claudia Ciobanu, de la Holistic shop, gazda mea și cu participanții la întâlnire, vom discuta, comenta și dialoga despre cauzele alergiilor de primăvară, despre posibilele remedii naturale și despre experiențe personale cu aceste forme de eliminări.
Sunteți bineveniți cu tot cu batiste, șervețele, cu mucus și cana de ceai lângă, pentru a petrece două ore de ”șezătoare” modernă, cu schimb de informație și energie susținătoare.

Să avem o zi de sâmbătă cât mai echilibrată, cu atenție pe corp și nevoile sale, și să nu fim trași în poveștile de frică ale minții, ci să susținem corpul cât de bine reușim.
Folosim ca și ancoră pentru minte: ”este normal și natural să fie eliminări”, iar ca ancore pentru corp, toate măsurile pe care le știm pentru a-l relaxa și susține: băi cu apă și sare la picioare, frecții pe spate, ceaiuri calde, odihnă, relaxare, dialoguri binevoitoare etc

Să ne fie bine tuturor,
Cu iubire


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii