Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2.Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.

ro

25 Apr, 2024 10:56 535 Marime text


Valul 5 de energie – partea întâi – ziua 2
25 aprilie 2024

Trecerea de la o frecvență de vibrație la alta se poate face cu multă ușurință.
Alternanțele între stări sunt naturale, dar când sunt foarte rapide, devin obositoare și ne afectează corpul fizic.

Cu siguranță că ați experimentat stări de bine, de echilibru, de mulțumire, de relaxare, care la auzul unei vești sau la venirea unei persoane se transformă brusc în stări de tensiune, încordare, iritare, nemulțumire sau chiar furie.

Și la fel de repede cum apare acest val de emoții neplăcute, dacă cineva oferă soluție sau calmează cu vorbele potrivite, se reinstalează starea de calm, de liniște și de echilibru.
Am navigat ieri prin valuri de astfel de schimbări, de la o poveste la alta.

Mama a fost foarte supărată că cineva i-a umblat prin lucruri și i-a luat ceva valoros. Atât de supărată încât s-a simțit fizic rău, a refuzat mâncarea, a declanșat un atac de panică și tremurături, cu afectarea inimii și întregului corp. Și era pe cale să declanșeze o mică dramă implicând multe alte persoane.

După ce am ajuns să o văd și am ascultat problema, am temperat (cât am putut) emoțiile ei și am investigat problema. Mama dăduse obiectele de valoarea sorei mele, dar uitase că a făcut asta. Și în supărarea pricinuită de o persoană, i-a aruncat acesteia în cap fel și fel de acuze, fără măcar să aibă răbdare să descopere situația reală.

Revelarea adevărului a calmat povestea minții, dar starea de rău a corpului a continuat. Și suferința se prelungește, dincolo de boala existentă, cu alte probleme adăugate, doar pentru că mintea adoră drama și telenovela.
Scuzele oferite au fost palide și leșinate, față de acuzele cu cuvinte dure, care au fost tăioase și intense. Ce ușor demolăm relații și cât de greu suntem în stare să le refacem!

Vă este familiară situația?

Cunoașteți capcana exagerărilor mentale?
Știți forța acuzațiilor, care pot distruge, la propriu, energia sau corpul altei persoane?
Ați observat cât de greu este să iertăm, să ne iertăm, să cerem scuze, la fel de intens și pasional, cât o facem când acuzăm?

Înțelegem în acest moment, mai bine, puterea răbdării și importanța precauției, de câte ori este vorba de a arunca în cârca unei persoane propriile nemulțumiri și neplăceri?
Astăzi vă invit să observați de câte ori mental judecați / acuzați sau criticați o persoană sau o situație, fără măcar să știți toate amănuntele poveștii.

Sau să vedeți cum lipsa răbdării nu vă permite să identificați toate nuanțele unei povești, înainte de a face o evaluare sau a o transmite mai departe.
Asta este ”bârfa” – vehicularea fragmentelor de povești despre unii sau alții – cu ușurință și în ignoranță, fără să realizăm afectarea fizică pe care o declanșează.

Generațiile vechi foloseau bârfa ca instrument de socializare.
Generațiile tinere au preluat acest obicei.
Credeți că putem opri repetarea acestor alternanțe, care fac rău fizic, la propriu, tuturor celor implicați?
Credeți că ne-am putea ocupa mai degrabă de probleme utile și să ne vedem de treaba noastră, pentru că Slavă Domnului, avem treabă, nu glumă?
https://www.cristelageorgescu.ro/webinar-30-aprilie/

Vă invit alături de Cristela Georgescu la un Webinar gratuit înainte de Sărbătorile Pascale, pentru a menține focalizarea pe subiecte utile și interesante, și a nu mai permite minții să participe în telenovele, drame și alte bârfe.
În loc să aruncăm gunoaie și reziduuri despre alții, haideți să discutăm despre propriul nostru sistem de eliminat și eliberat gunoaie, intestinul gros. Să-i descoperim alternanțele (când se mișcă mai rapid, când mai încet) și să înțelegem cum se conectează cu restul organelor de eliminare.

Vă doresc astăzi o zi cât mai prezentă și cu multă vigilență, când vi se oferă povești ce scad frecvența de vibrație.
Nu avem cum să găsim iubire și stare de bine în toaleta de la baie. Oricât am căuta. Acolo nu sunt decât reziduuri, care se duc în adâncul pământului.
Iubirea, starea de bine, echilibru se regăsesc când ridicăm ochii către cer, în sus.

Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
Citește și
 
#ConstanțaEsteBine 24 aprilie 2024. S-a schimbat energia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii