Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4. 12 aprilie 2024. Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd

ro

12 Apr, 2024 08:06 500 Marime text


Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 4
12 aprilie 2024

Luna este în creștere, și planeta Mercur este încă în tranzit retrograd.
Crește presiunea în sistemele limfatice ale corpului.
Tuse, strănuturi, cârcei, spasme, tensiune arterială, dureri de cap, amețeli – tot ce înseamnă ”tensiune” sau presiune în sistemele interne ale corpului se intensifică.
Special pentru această perioadă a anului am pregătit un Webinar pe 18 aprilie, cu dedicație pentru toți cei care au nevoie, la care vă așteptăm cu tot cu batiste și mucus:
https://holisticshop.ro/.../webinar-aprilie-hapciu.../...

Vom descoperi împreună ”rădăcinile” alergiilor respiratorii și vom dialoga despre măsuri naturale și eficiente pentru echilibrarea lor.
Partea pozitivă a lunii în creștere și Mercurului retrograd este abilitatea corpului de a reține minerale sau vitamine, în aceste zile, mai bine decât în altele.
Suplimentele de Zinc, pentru întărirea imunitară și curățarea pielii, Crom, pentru tăierea poftei de dulce și nevoii de ronțăială și Fier, pentru mai multă putere și oxigenare celulară sunt foarte utile în această perioadă.
Alături de suplimentare pe Magneziu, Calciu, Seleniu și alte minerale importante.
Variantele OligoVegetal (fiole de Zinc, Crom sau Fier) aduse de alchida.ro sunt ușor de administrat și se absorb bine. O cură de 10 zile, de o fiola in apă, de 2 ori pe zi, din oricare aceste suplimente (funcție de nevoie) este eficientă în perioada în care ne aflăm.

Mai bine administrăm Crom și reglăm apetitul, într-o cură de slăbire, decât să ne chinuim să facem drenaje și să eliminăm apa în exces și grăsimea. În perioada asta, nu vor funcționa bine procedeele de detox și eliminare, nici curele de slăbire.
La fel, mai bine administrăm Zinc sau Magneziu, să putem stăpâni simptomele alergiilor și răcelilor de sezon, în loc să facem drenaj limfatic sau eliminări de mucus (pentru că nu vor fi prea eficiente).
Vom discuta mai multe despre toate acestea în Webinarul de pe 18 aprilie, plin de informație și sfaturi practice.

Pe măsură ce ne acordăm cu valurile de energie, care ne duc în jos și în sus, printr-o mișcare naturală a vieții, învățăm să ne comportăm cât mai eficient și să ne observă corpul și nevoile sale.

Să petrecem o zi de final de săptămână cât mai prezentă și atentă, chiar dacă presiunea din interiorul corpului este intensă și uneori, copleșitoare.
Tocmai datorită ei putem să menținem prezența.
Când nu este bine, ești vigilent și mereu în alertă.
Cum este bine, cum adormim la loc.
Așa încât....uneori provocările sunt bune.

Ne trezesc din somn și ne arată unde mai este de lucru.
O zi cât mai echilibrată și prezentă, pentru toată lumea
Cu iubirea


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii