Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

ro

22 Apr, 2024 09:35 547 Marime text


Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024
 
Suntem în vârful valului de energie și a turbulențelor meteo și electromagnetice.
Aproape de lună plină în Balanță, ce se suprapune cu Sfântul Gheorghe, ca Sărbătoare ortodoxă. În plin post al Paștelui, cu balaurii energetici mai vizibili ca altădată.
 
Începem săptămâna cu o energie intensă, care poate fi utilizată cât mai bine pentru susținerea energiilor benefice din interiorul nostru.
 
Vă propun să facem această săptămână una de practică interioară și de lucru cu noi înșine și puterile noastre interioare (re-amintire, antrenament, folosire).
 
Asta facem în cadrul Școlii Sănătate 5D - https://www.sanatate5d.ro/ - în cadrul lecțiilor din Modulele lunare și a întâlnirilor directe lunare.
Și asta intenționez zi de zi întreaga săptămână înainte de Florii.
Să hrănim, prin atenția noastră, florile interioare, care sunt calitățile și virtuțile ființei noastre.
 
Ne amintim de aceste calități (virtuți), folosind tradițiile vechi ale lumii
1) Smerenia – ce apare când suntem dispuși să fim atenție la orgoliu și mândrie, antrenând abilitatea de a nu ceda dorințelor
2) Respectul – este baza tuturor relațiilor cu oamenii și animalele, incluzând respectul de sine și față de propriul corp
3) Corectitudinea – față de toate formele de viață; facem ce este corect și ne abținem să facem ceea ce afectează pe alții; asumarea responsabilității propriilor acțiuni este elementul cheie.
4) Încrederea – în ceilalți și în propriile abilități; o personalitate de încredere se antrenează și se menține cu lucru continuu;
5) Loialitatea – în acțiuni și comportament, este baza încrederii și a oricărei relații; cei care nu o au sau nu o pot dezvolta, nu sunt incluși în conexiunile care contează pentru fiecare dintre noi.
6) Voința – este necesară pentru a nu pierde din vedere scopul, dar nu va fi niciodată folosită în detrimentul altora;
7) Perseverența înseamnă antrenament și practică zilnică, efort continuu de a lucra cu sine, atât fizic, cât și mental
8)Persistența ne permite să detectăm greșeli și să le corectăm; în acest fel ne îmbunătățim continuu abilitățile ce ne permit să facem față perioadelor dificile;
9) Răbdarea – este o abilitate care ne permite să rezistăm, chiar și atunci când nu înțelegem ce se întâmplă, sau când un scop pare inaccesibil sau dificil de atins. Se exprimă prin auto-disciplină și calm.
10) Curajul – este necesar pentru învățarea stăpânirii de sine și acțiunea corespunzător în situații dificile. Rădăcinile sale se află în încrederea de a depăși fricile sau anxietatea (material preluat și prelucrat din www.shihengyi.online)
 
Întreaga săptămână vă propun să ”udăm” aceste flori speciale, pe care le avem cu toții în interior, reamindu-ne de propriile noastre puteri.
Există acolo. Necesită hrănire și repetare.
 
Dacă tot povestim de balauri și le tot amintim prezența și calitățile, uitând să repetăm puterile și calitățile ce necesită dezvoltate pentru a le face față, ne îndepărtăm de scopul real al vieții noastre: creșterea interioare și descoperirea celor mai frumoase flori în mijlocul celui mai adânc întuneric posibil.
Să avem cu toții o săptămână de Sfântul Gheorghe împuternicitoare și încurajatoare.
 
Dacă suntem aici, încă o dată, de-a lungul ciclurilor anilor, pentru a înfrunta balaurii energetici, înseamnă că suntem în viață. Ce călătorie fabuloasă facem împreună!
 
Articol și foto: ZyannaOrinda/ Facebook.com

Citește și
Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii