Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4. 29 martie 2024. Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților

ro

29 Mar, 2024 11:55 467 Marime text


Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 4
29 martie 2024

Cum sunteți dragii mei frumoși?
Rezistați intensității și vitezei schimbărilor de energie?
Priveam ieri pe cer nori de furtună și ploaie, care treceau rapid, ieșea soarele, pentru ca 30 de minute mai târziu să vină alți nori negri, de furtună, ploaie și tunete.
Zilele de primăvară au energia intensă a adolescenților. Nu știi niciodată când și ce declanșează furtuna, ca după aceea, să răsară un soare strălucitor.

Dacă sunteți în pline eliminări respiratorii, strănuturi, muci, tuse și secreții de toate felurile, știți deja că a început ”sezonul alergiilor de primăvară”.
În ultimii peste 30 de ani, de când lucrez cu oamenii la cabinet, observ aceste reacții de primăvară, și mereu m-am întrebat ce le declanșează și ce se întâmplă.
De ce unii oamenii le manifestă și alții nu?

Cel mai mult am fost interesată de condițiile necesare pentru a alergiile și stările de rău să nu se exprime și manifeste.
În orice epidemie de boli contagioase, m-au interesat totdeauna cei care nu au făcut boala. Cum de ei au rezistat și ceilalți nu?
Ce a fost deosebit la ei?

Răspunsurile la aceste întrebări se vor regăsi în Atelierul din 18 aprilie 2024 https://holisticshop.ro/.../webinar-aprilie-hapciu.../

Desigur că vom discuta la acest Webinar despre remedii naturale și soluții cât mai eficiente pentru cei care au problemele de eliminări.
Dar pentru a schimba focalizarea atenției, ne vom uita mai mult și la cei care nu au probleme de sănătate. Care este secretul lor?

Astăzi, vă invit să ne uităm în viața noastră la acele părți care funcționează, care merg bine, de care suntem mulțumiți. La acele lucruri care ”ne-au reușit” și nu le mai băgăm în seamă, că sunt considerate, deja, de la sine înțelese.
Dacă aveți o relație cu cineva care merge bine, la un moment dat, nici nu mai vedeți persoana respectivă, o considerați ”bifată” pe listă și vă focalizați pe celelalte relații, care nu prea funcționează și necesită ”muncite”.

Dacă zona profesională, sănătatea, finanțele sau casa sunt bine, în orânduială și funcționând eficient, le iei ”de la sine înțelese”, pentru că ești prea preocupat de celelalte părți, care încă îți fac probleme (sănătatea, o relație, partea financiară etc).

Astăzi, la început de week-end și în plin portal al eclipselor, este util să ne focalizăm atenția pe ceea ce funcționează, pe ceea ce merge, pe ceea ce stă la baza vieții noastre, ca fundație.

Ce se află, în acest moment la Fundația vieții noastre? Ce funcționează și merge bine?
Găsim răspunsurile și ne poziționăm mental pe apreciere și recunoștință.
Ce zi mai bună decât astăzi, să facem acest exercițiu interior?
Cu iubire, pentru noi toți


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii