Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 12-6.04.2024. Luna este în semnul Peștilor

ro

06 Apr, 2024 11:56 502 Marime text




Bine v-am regăsit într-o altă zi de energie rotitoare, în plin tranzit de Mercur retrograd și în portalul eclipselor și a Berbecului. Luna este în semnul Peștilor, mintea va fi meditativă și nefocalizată. Iar corpul încordat și puțin mai necoordonat.

Posibil să fii constatat ca și mine că toată această variație electromagnetică din jur, intensă și perturbatoare, afectează funcțiile normale ale organismului minunat în care ne aflăm.
Am descoperit că fac multe erori la scris (sar litere, le inversez sau confund cifrele), erori mici, dar evidente. Instalația mentală nu mai funcționează chiar atât de eficient cum o făcea obișnuit.

Dar și corpul dă mici erori pe partea de circulație și eliminare.
Apar stagnări, blocaje, congestii, dureri.
Poate apare și constipație (la toate nivelele, în cap – idei fixe, în corp), în unele situații (sau în unele zile) ori eliminări accelerate (tip diaree, sau vorbărie fără rost) în alte situații (în alte zile).

M-am trezit că mai scap obiecte din mână și dacă nu sunt atentă, apar mici incidente în bucătărie.
Vă propun să proclamăm astăzi ”ziua îngrijirii corpului”.

Chiar dacă internațional, această zi a fost ieri, vă propun să folosim energia de astăzi, pentru că este o zi de week-end, pentru a ne ocupa de templul Sufletului nostru: corpul biologic. Să îi oferim odihna de care are nevoie, hidratarea care îl menține în formă, mișcarea fizică ce îi oferă tonus, hrana de calitate pentru a-și reface structurile învechite și compania ce îi aduce bucurie.

Pentru mulți dintre noi, să ne ocupăm de corp reprezintă ultima prioritate pe o listă lungă de ”servire”.
Haideți să discutăm despre condiționarea mentală și obiceiurile noastre zilnice într-un Webinar profund și revelator, pe 11 aprilie
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Astăzi vă propun să observăm împreună cât de simplu sau cât de greu este să ne ocupăm de propriul corp, să-l observăm, să avem grijă de el și mai ales, să-i auzim nevoile și să le împlinim.
”Ziua îngrijirii corpului” să fie o zi benefică pentru minunea biologică în care ne aflăm, zi de zi, ca într-o mașină performantă și rezistentă.
 

Articol și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com

Citește și
Valul 4 de energie - partea întâi - ziua 11. 5.04.2024. Luna în scădere merge înainte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii