Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3. 26 aprilie 2024. Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare

ro

26 Apr, 2024 08:05 554 Marime text


Valul cinci de energie - partea întâi - ziua 3
26 aprilie 2024

Prima zi de Mercur direct, după aproape patru săptămâni de tulburări energetice și probleme de comunicare. Încă energie foarte schimbătoare și variabilă.
Astăzi este despre Iubirea Divină, că tot suntem în zi de Sfânta Vineri, Venus, iubirea inimii și conexiunea cu frecvența Iubirii.

S. N. Lazarev spune că Iubirea Divină este o funcție fiziologică, precum respirația, circulația și mersul.
Nu se obține pocnind din degete, sau pentru că mintea decide ”vreau Iubire Divină”.
Nu se cumpără la piață, nu se obține după un Webinar de câteva ore și nu ne trezim iubitor pentru că facem posturi cu apă, sau retreat-uri de meditație.

Devenim iubitori pentru că repetăm iar și iar, prin munca zilnică, obiceiuri, gesturi și acțiuni în care exprimăm blândețe, bunătate, răbdare, calm și echilibru, în cele mai diferite și provocatoare circumstanțe.
Lazarev spune că Iubirea Divină și Credința sunt recompense pe care omul le primește pe merit, prin acceptarea Voii Divine, prin iertare, păstrarea iubirii în situații dificile, prin sacrificii la momente potrivite (mai ales sacrificarea Ego-ului și a nevoii sale de dreptate), prin compasiune, amabilitate, atitudine activă, bunătate, prin capacitatea de a-i iubi și respecta pe ceilalți, dar și prin capacitatea de a te respecta pe tine și de a-ți păstra demnitatea.
Este un antrenament extrem de serios, menținerea frecvenței de vibrație a Iubirii, de aceea atât religia, cât și disciplinele spirituale vorbesc despre ”luptă” – pentru că este realmente o luptă sau o strădanie interioară.

Ceea ce repetăm zilnic se vede în planul material.
Funcția creează organul.
Obiceiurile pe care le repetăm zilnic se văd pe corpul fizic și în dovezile din viața zilnică.
Iubirea interioară se vede în viața noastră exterioară și în fiecare alegere pe care o facem.

Lazarev spune că Iubirea se amplifică pe măsura creșterii sentimentelor noastre și a aspirației noastre către Divin. Și odată cu ea, vine foarte multă responsabilitate, pentru că iubirea este forța ce ne permite să ne materializăm intențiile.
Dacă primim iubire fără să dezvoltăm responsabilitate, comportament moral și înțelegerea Jocului vieții, putem să ne facem rău singuri și să facem rău altora, cu multă ignoranță și inconștiență (cum o și facem, desigur, zi de zi).

Iubirea ne ajută să fim alături unii de alții și să ne găsim un drum cu sens și cu inimă. Iubirea ne permite să călătorim, în ciuda provocărilor, riscurilor și obstacolelor și prin înfruntarea și depășirea lor, să creștem.
Iubirea ne ajută să ne auto-educăm și să participăm la educarea celorlalți.
Din iubire, oferim și suntem generoși, cu timpul și cunoașterea noastră.

Vă aștept, alături de Cristela Georgescu, la un Webinar de final de lună aprilie în care discutăm despre iubirea pentru corpul fizic, iubirea pentru starea de sănătate și modul în care ne-o putem recăpăta când înțelegem locul din care începem curățenia și detoxifierea: intestinul sau colonul.
https://www.cristelageorgescu.ro/webinar-30-aprilie/

Există o conexiune în Medicina Tradițională Chineză între intestin și inimă, ambele considerate ”organe de foc” – vă invit să descoperim împreună minunăția corpului fizic și a funcțiilor sale fiziologice.
Iubirea este o funcție și are organele sale dedicate.
Astăzi este despre iubirea de sine, ca o parte din iubirea față de toate din jur, față de viață, în general.

Să avem o zi plină,
Cu iubire,


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii