Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul cinci de energie – partea întâi – ziua 5. 28 aprilie 2024. În aceste zile ne amintim de caracteristicile Naturii

ro

28 Apr, 2024 09:11 524 Marime text
Valul cinci de energie – partea întâi – ziua 5
28 aprilie 2024
 
Suntem în zilele de lună în scădere, o perioadă foarte bună de curățenii și eliminări. Planeta Mercur a intrat în tranzit direct, așa că ne conectăm mai bine la propriile gânduri și emoții, reușind în același timp să comunicăm mai bine cu ceilalți.
De la începutul anului, este a 5-a perioadă (de 14 zile) benefică pentru curățenia corpului, a emoțiilor, a gândurilor, a caselor și vieților noastre.
 
Orice fel de măsuri luați astăzi (sau zilele ce urmează) pentru eliminări și curățenie vor fi susținute de energia perioadei – astfel încât eforturile să fie mici, iar rezultatele, substanțiale.
 
În aceste zile ne amintim de caracteristicile Naturii din jurul nostru: rezultate mari cu eforturi mici. Este posibil doar când înțelegi cum funcționează lumea din jur și corpul nostru, armonizând interiorul cu exteriorul.
 
Este o perioadă foarte bună pentru curățarea intestinelor și a ficatului, prin măsuri de repaus: postirea, de orice fel (cu apă, cu sucuri, cu reducerea numărului de mese, a cantității de mâncare sau a felurilor de mâncare consumate) are rezultate deosebit de bune în această perioadă.
 
Postirea nu înseamnă înfometare. Dacă ne raportăm la ea în acest mod, pendulul minții va trece de la dietă la lăcomie într-o secundă.
 
Postirea înseamnă înțelegerea faptului că organismele noastre au și alte surse de hrană, în afara alimentelor solide.
De aceea, postirea se face în context ritualic în toate religiile, fiind însoțită de aspirația spre Divin, de rugăciune și de conștientizarea părții animalice interioare, cu înfrânarea instinctelor sale copleșitoare.
 
Dacă oprim, temporar, umplerea mațelor și folosirea timpului zilei doar pentru procurarea, prepararea, consumarea și eliminarea hranei, descoperim în timpul ce devine disponibil că există alternative de ”hrană” energetică.
 
Astăzi este duminică, zi dedicată spiritualității, Divinului, părții de Dumnezeu din interiorul nostru. Această parte nu este hrănită de mâncarea obișnuită, ci de găsirea altor surse: creativitatea, frumosul, bucuria și iubirea.
 
Cel mai ușor simțim frecvența diferită de hrana fizică în Natură, tot acolo de unde o procurăm și pe aceasta.
Natura este cheia re-descoperirii noastre, ca ființă completă: Divin și animalic, într-un corp fizic, contrarii îmbinate prin lipiciul magic al iubirii.
 
Vom discuta despre existența ”surselor alternative” de hrană, ce pot temporar înlocui hrana solidă, în cadrul Webinarului gratuit de final de lună aprilie.
 
Alături de Cristela Georgescu, ne vom adresa unor probleme fizice importante ce ne afectează pe majoritatea datorită neluării în seamă a naturii duale umane, și hrănirii exclusiv a părții animalice din noi, în mod continuu.
 
Să petrecem o zi de final de săptămână și aproape de final de lună, cât mai odihnitoare pentru corp și să ne conectăm Sufletește la frumusețea lumii în care ne aflăm: în spatele său, ne așteaptă Divinul, să ne reamintim de delicatețea și blândețea vibrațiilor iubirii.
 
Pentru noi toți, o zi liniștită


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii