Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13. 21 aprilie 2024. Schimbarea

ro

21 Apr, 2024 08:34 422 Marime text


Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 13
21 aprilie 2024

M-am culcat cu furtuna bătând în geam, cu vânt, ploaie și frig. Culoarea cenușie a zilei de ieri am simțit-o până în străfundul oaselor.
M-am trezit cu soarele mângâindu-mi obrajii și cu păsărelele ciripind vesele. Ca și cum n-ar fi fost furtuna de ieri.
Asta este realitatea pe acest pământ. Schimbarea.

Suntem aproape în maximul acestui val puternic de energie, și ne aflăm în ziua conjuncției Jupiter Uranus, zi în care se poate întâmpla orice.
Poate fi una dintre cele mai bune sau mai proaste zile ale lunii aprilie, depinde cum am ”pregătit” energiile, prin gândurile, emoțiile și acțiunile noastre.
Poate fi o altă zi ca celelalte, sau putem să-i folosim energia pentru a ne susține o idee, un plan, un proiect sau un vis.

Duminica avem mai mult timp să stăm cu noi înșine și să ne evaluăm realitatea în care ne aflăm. Orice există în ea, în acest moment, este rezultatul sutelor și miilor de decizii pe care le-am luat până în prezent.
Luăm decizii zilnic, împinși de social – în mod deosebit de ”mașina de propagandă” numită mass media (oficială și ne-oficială).

Oficial, primit mesaje la fiecare deschidere a ecranelor, despre ce trebuie să facem (să nu facem), să cumpărăm sau să alegem, pentru a fi ”mai fericiți”.
Ne-oficial, în discuțiile pe care le avem cu alții, aflăm ce alegeri au făcut și ce rezultate există (majoritatea ne prezintă rezultatele imediate, nu stă nimeni să ne povestească, în timp, cum este) și simțim imboldul interior ”vreau și eu așa”.
De fapt, ce vrem este nivelul de ”satisfacție” pe care îl percepem din povești sau din mesajele primite, în toate modurile.

Toate statisticile științifice prezintă ”gradul de satisfacție” al clienților, evaluând perioada imediat următoare achiziției sau acțiunii întreprinse.
Astăzi putem să ne urmărim gradul de satisfacție al realității pe care ne-am construit-o fiecare dintre noi, după ani sau zeci de ani de la decizii luate în trecut.

Indiferent ce simțim și trăim în prezent, ca urmare a evaluării mentale a situației în care ne aflăm, vă invit să ieșiți astăzi în Natura ”curățată” de furtuna de ieri (din Dobrogea) sau în Natura lunii aprilie (oriunde în România sau în lume) și observați cu ochi proaspeți energia zilei: lipsește ceva?
Există în Natura vie din jur ceva numit ”satisfacție” sau ”fericire”?

Să avem astăzi o zi cu prezență, apreciere și recunoștință că suntem în viață.
Astăzi nu este despre ”satisfacția clienților” sau gradul de fericire ori plăcere resimțit. Energia zilei, conjuncția lui Jupiter cu Uranus ne permite să evaluăm mai bine reala putere a vieții: schimbarea continuă și perpetua mișcare.

Putem să ne acordăm la ea?
Cu iubire, tuturor


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii