Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR a atribuit un contract firmei Knowledge Design Unit SRL. Ce va face societatea (document)

ro

05 Sep, 2018 00:00 2366 Marime text
Autoritatea Navală Română a atribuit un contract, în urma unei licitaţii, pentru efectuarea unui „studiu de analiză privind implementarea versiunii 4 a sistemului SafeSeaNet în contextul componentelor naţionale care alcătuiesc Fereastra Unică de Raportare (MSW) şi dezvoltări aferente“.
 
În conformitate cu calendarul EMSA, aprobat de HLSG al Comisiei Europene, statele membre trebuie să finalizeze dezvoltarea funcţionalităţilor necesare implementării la nivel naţional a versiunii 4 a sistemului SafeSeaNet, până la 31 decembrie 2018. Sistemul naţional SSN preia datele din Fereastra Unică de Raportare, deci sunt necesare şi dezvoltări la nivelul acesteia pentru a realiza noua versiune a SSN.
 
Pentru eficientizarea activităţilor personalului din cadrul serviciilor ANR sunt necesare: implementarea unui modul de gestiune a navelor auxiliare la nivelul componentelor naţionale care alcătuiesc Fereastra Unică de Raportare (MSW); introducerea unui mecanism de gestiune a mai multor tipuri de restricţii aplicate navelor; implementarea unui mecanism de preluare şi prezentare imediată a rapoartelor asociate unei notificări arhivate.
 
Momentan, componentele naţionale care reprezintă interfaţa cu serviciul european SafeSeaNet permit transmiterea datelor gestionate la nivelul componentelor naţionale către serviciul european prin intermediul unor mecanisme aliniate la SSN, versiunea 3. Acest studiu îşi propune evaluarea întregului set de componente ce alcătuiesc Fereastra Unică de Raportare şi a celor care realizează interconectarea naţională la serviciul european SafeSeaNet în vederea adaptării acestora pentru a putea realiza o interconectare cu sistemul european SafeSeaNet care să respecte specificaţiile versiunii 4.

Aceste adaptări vor constitui, de asemenea, şi cadrul de testare şi comisionare a interfeţelor de transmitere a datelor dintre sistemul SafeSeaNet european şi componentele naţionale, în baza planului de testare şi comisionare pentru statele membre. Valoarea totală a achiziţiei este de 577.000 de lei, iar firma care a primit contractul la data de 3 septembrie 2018 este Knowledge Design Unit SRL.

Knowledge Design Unit SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2009, firma are sediul social în comuna Grădiştea, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Knowledge Design Unit SRL este deţinută de Marius Ionuţ Gamen şi Lazăr Robert Iordan. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Robert Iordan Lazăr şi Marius Ionuţ Gamen. Knowledge Design Unit SRL desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Knowledge Design Unit SRL şi ANR au bătut palma. Ce servicii va presta societatea din Ilfov (document)
 
Autoritatea Navală Română a atribuit un contract firmei Knowledge Design Unit SRL (document)
 
Administraţia Fluvială a Dunării de Jos plăteşte aproape 1,2 milioane de lei pentru un studiu de evaluare pentru Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii