Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR repară Capitănia Portului Mangalia! Care este valoarea contractului și cine se va ocupa de lucrări

ro

10 Apr, 2024 17:00 742 Marime text
 
 
  • Autoritatea Navală Română este autoritatea centrală de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în domeniul siguranței navigației și al securității navelor.
  • ANR este organizată și funcționează potrivit prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1133/2002 și a Ordonanței de Guvern nr. 42/1997 privind transportul maritim și pe căile navigabile interioare, cu modificările și completările ulterioare.
 
 Autoritatea Navală Română repară Căpitănia Portului Mangalia! Conform licitatiapublica.ro, lucrările de reparații generale și de renovare vor fi asigurat de SC Gerastef Invest SRL, valoarea contractului fiind de 56.260,24 de lei (11.324,98 euro).
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 10 aprilie 2024, SC Gerastef Invest SRL se ocupă de lucrări de construcșii a clpdirilor rezidenșiale și nerezidențiale, are sediul pe strada Vișinilor, din Potârnichea, județul Constanța, și este controlată de Ciolac Laura și Ciolac Mihăiță, cei doi fiind asociați și administratori.
 
Pentru anul 2022, cu doi angajați, SC Gerastef Invest SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 366.040 de lei și un profit net de 47.058 de lei.
 
Gerastef Invest SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără: Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu“, Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, CT Bus SA, Liceul Tehnologic Pontica dar și Autoritatea Navală Română.
 
Despre ANR
 
Autoritatea Navală Română este autoritatea centrală de specialitate din subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în domeniul siguranței navigației și al securității navelor.
 
ANR este organizată și funcționează potrivit prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1133/2002 și a Ordonanței de Guvern nr. 42/1997 privind transportul maritim și pe căile navigabile interioare, cu modificările și completările ulterioare.
 
Autoritatea Navală Română este o instituție publică cu finanțare extrabugetară, cu personalitate juridică, înființată prin fuziunea Inspectoratului Navigației Civile cu Regia Autonomă „Registrul Naval Român“. În urma fuziunii, ANR a preluat toate drepturile și obligațiile celor două persoane juridice care s-au desființat.
 
Structura organizatorică a Autorității Navale cuprinde aparatul propriu central (constituit din direcții, servicii, birouri, compartimente) și organele teritoriale operative, care își desfășoară activitatea în teritoriu.
 
Conducerea ANR
 
Dumitrache Cosmin-Laurențiu  - director general
 
Trandafir Răzvan Gabriel  - director general adjunct
 
Popa George Dorel  - director Direcția Juridică, Reglementări și Resurse Umane
 
Călințaru Cristina  - director Direcția Economică
 
Alexe Adrian Gheorghe  - director Centrul Maritim de Coordonare
 
Director DSNSNPN
 
Bălan Gabriel  - director Direcția Tehnică
 
Director Căpitănia Zonală Constanța
 
Stancu Adrian Constantin  - director Adjunct Căpitănia Zonală Constanța
 
Ichim Iulian Dan  - director Căpitănia Zonală Tulcea
 
Brânză Vlăduț  - director Căpitănia Zonală Galați
 
Oprea Manuel Florin  - director Căpitănia Zonală Giurgiu
 
Director Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii