Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

ro

11 Mar, 2024 16:12 640 Marime text
  • Kasandra Impex SRL este deținută de Cristian Antonov, care este și administrator, alături de Mirela Antonov.
Kasandra Impex SRL din Tulcea și-a adjudecat de la Autoritatea Navală Română, prin licitație deschisă, contractul vizând furnizarea de motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost mai multe loturi scoase la licitație, pentru diferite căpitănii zonale din țară, dar au fost anulate.
 
Conform SEAP, oferta depusă de Kasandra Impex SRL pentru lotul vizând CZ Constanța a fost singura ofertă.
 
Valoarea contractului este de 352.080 de lei fără TVA, adică peste 70.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 352.440 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Denumirea achiziției este „LOT 5- Carburant neaccizat motorină pentru nave - CZ Constanța“, iar în descriere se precizează că „obiectivul general la care contribuie achiziția de carburant fără accize este aprovizionarea parcului naval al ANR, cu motorină EURO 5 și benzină EURO 5 în vederea funcționării ambarcațiunilor din dotare, asigurând pe aceasta cale, realizarea obiectivul ANR, respectiv siguranța navigației“.
 
Loturile anulate sunt pentru Căpităniile Zonale Drobeta-Turnu Severin, Giurgiu și Galați (anulate administrativ), iar cel vizând CZ Tulcea a fost anulat pentru că ofertele depuse au fost retrase sau a fost considerate inadmisibile ori inacceptabile.
 
Despre Kasandra Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 11 martie 2024, Kasandra Impex SRL a fost înființată în 1996, are sediul social în Tulcea, pe strada Spitalului, nr. 18 și se ocupă de comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate.
 
Firma are trei puncte de lucru, în Tulcea, Murighiol și Sulina.
 
Asociat unic este Cristian Antonov, care și administrează firma, alături de Mirela Antonov.
 
Conform termene.ro, Kasandra Impex SRL figurează cu 941 de achiziții directe (Autoritatea Navală Română, Direcția de Sănătate Publică Județeană Tulcea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea, printre autoritățile contractante) și 69 de contracte publice (Autoritatea Navală Română, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Regia Autonomă Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Kasandra Impex SRL a declarat 14 angajați, profit peste 800.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 30,23 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Pruxi MK Business SRL, contract cu Primăria Năvodari, vizând dispenserele din parcul pentru câini (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii