Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Builders Group SA va edifica două blocuri turn de 12 etaje în Mamaia. Dezbaterea publică, organizată de APM Constanța pe 22 mai

ro

01 May, 2024 17:00 741 Marime text
  • Proiectul „Construire 2 imobile 2S+P+12E apartamente de vacanță, spații comert - alimentație publică, parcare subteran și suprateran și amenajari aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier“ a fost depus la APM Constanța de Alpha Builders Group SA.
  • Firma este deținută de acționarii Cristian Gabriel și Adrian Panait.
  • Anterior, a purtat denumirea de MCF Construct 2000 SRL, modificarea fiind efectuată pe data de 2 martie 2023.
  • Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii și observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta din municipiul Constanța până la data de 27.05.2024.
 
Alpha Builders Group SA va edifica două imobile de 12 etaje în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Delta. În acest sens a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul pentru cele două imobile, solicitând evaluarea impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire 2 imobile 2S+P+12E apartamente de vacanță, spații comert - alimentație publică, parcare subteran și suprateran și amenajari aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier“. Investiția imobiliară va fi amplasată în stațiunea Mamaia, Hotel Delta, lot 1, stațiunea Mamaia, nr. cadastral 216444,  județul Constanța.
 
Tipul deciziei posibile luate de APM Constanța poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Constanța din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la sediul  titularului, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-14.00. Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în municipiul Constanta, stațiunea Mamaia, Golden Palace Hotel, județul Constanta, începând cu ora 14.00, în data de 27.05.2024.
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii și observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Constanta din municipiul Constanța până la data de 27.05.2024.
 
 

Date din proiectul depus la APM Constanța

 
 
Pe amplasament se propune realizarea două imobile 2S+P+12E apartamente de vacanță, spații comerț – alimentație publică.
 
La nivelul parterului se regăsesc holul de acces în imobile, depozite, casa scării și liftul ce face legătura cu nivelul superior, spații comerț, birouri, apartamente. Tot la nivelul parterului se află parcare, precum și zona amenajată pentru colectarea deșeurilor menajere.
 
Accesul pietonal pe teren se va putea realiza de pe latura Vestică și Nordică a acestuia. Accesul în clădire la nivelul parterului se va realiza de pe latura de Vest a clădirii. Accesul auto pe proprietate se va realiza prin racordarea la aleea carosabilă, situată pe latura de Nord a terenului, propusă a se realiza în conformitate cu planul de situație. Amplasarea clădirilor față de limitele de proprietate este variabilă pornind de la minim 0.00m la 12.03m. Pe întreg imobilul se vor regăsi 311 locuri de parcare.
 
 

Despre Alpha Builders Group SA


 
Înființată în anul 2006, Alpha Builders Group SA are sediul pe strada Traian, Nr. 68A din Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Anterior, a purtat denumirea de MCF Construct 2000 SRL, modificarea fiind efectuată pe data de 2 martie 2023. Acționarii firmei sunt: Panait Cristian Gabriel, cu 95 % din capitalul social, și Panait Adrian, cu 5% din capitalul social. Administratorul societății este Panait Cristian Gabriel.
 
Potrivit termene.ro, Panait Cristian Gabriel este asociat și administrator în Terra Trust Construct SRL, Black Sea Design Concept SRL, Concept Consult Service SRL,  Alpha Builders Marina Tower SA și  Alpha Builders Olimp Tower SA.
 
În anul 2022, firma cu 40 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 3.660.695 de lei și un profit de 302.895 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 

Citește și:
 
Alpha Builders Group SA modifică blocul de pe strada Oborului, din Constanța. Firma controlată de către Cristian Gabriel Panait

Apm Constanța: Ce demersuri trebuie să facă Cristian Panait să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii