Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă șocantă în Săptămâna Mare, în județul Bihor O femeie şi-a înjunghiat fiul apoi a sunat la 112 să spună că acesta s-a sinucis

ro

01 May, 2024 21:46 604 Marime text





 
  • Crimă într-o localitate din Bihor, acolo unde o femeie de 58 de ani şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 34 de ani, apoi a sunat la 112 să spună că, de fapt, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor.

S-a întâmplat în localitatea Bozorel din Bihor, acolo unde poliţişti au descoperit o crimă șocantă, potrivit știripesurse.ro.
Din primele informaţii, în urma unui conflict spontan, femeia şi-a înjunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 pentru a sesiza că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor.
 
La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, de la Secția 1 de Poliție Rurală Borod, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, însoţiţi şi de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor.
 
Ca urmare a cercetărilor s-a stabilit că femeia este cea care a comis crima.
 
Ea a fost reținută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie.
 
Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.
 
Citește și
 Crimă într-un hotel din Mangalia!Loredana, tânăra suspectată că și-ar fi ucis prietena este nemulțumită de prima condamnare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii