Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis firmă la Năvodari

ro

02 May, 2024 10:00 836 Marime text
foto: Unsplash
 O nouă societate care se ocupă cu pescuitul maritim, și-a pus bazele în Năvodari, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Engin Fish SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 7487/15.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 14.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Engin Fish SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în localitatea Năvodari, oraşul Năvodari, strada Stejarului nr. 34E, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 031 - Pescuitul. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Küçük Engin, cu reşedinţa în judeţul Constanţa, cu domiciliul în Turcia.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:


Restaurant nou în Constanța!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii