Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

ro

13 Feb, 2024 10:49 773 Marime text
  • Contractul „Consolidare clădire sediu Căpitănia Portului Sulina – refacere expertiză tehnică, refacere DALI și proiectare“ a fost adjudecat de la ANR de către societatea Nordman Consproiect.
  • Firma cu sediul în Satul Mare este deținută de asociatul unic Marius Manta.
 
Autoritatea Navală Română a atribuit pe data de 9 februarie 2024, prin achiziție directă, contractul „Consolidare clădire sediu Căpitănia Portului Sulina – refacere expetriză tehnică, refacere DALI și proiectare“ societății Nordman Consproiect SRL din Satu Mare.
 
Potrivit SICAP, valoarea contractului atribuit, pe data de 9 februarie 2024, este de 168.900 lei. Contractul adjudecat de Nordman Consproiect SRL – „Consolidare clădire sediu Căpitănia Portului Sulina - refacere Expertiză tehnică, refacere DALI, proiectare“ presupune următoarele:
 
- Actualizare Studiu geotehnic,
- Actualizare Expertiză tehnică,
- Actualizare Audit energetic,
- Revizuire/ Modificare DALI ,
- Documentații tehnice: Documentaţie tehnica în vederea obţinerii autorizaţiei de construire (DTAC), Documentaţie tehnicăpentru organizarea execuţiei lucrărilor (DTOE) inclusiv obţinerea în numele şi pentru beneficiar a avizelor de specialitate/acordurilor (solicitate prin certificatul de urbanism) şi a autorizaţiei de construire,
- Elaborare proiect tehnic execuție (PTE) și detaliile de execuţie (DE),
- Asistenţă tehnică şi urmărirea execuţiei (UE) în conformitate cu oferta pentru invitația nr. 103924/27.10.2023.
 
 
 

Despre Nordman Consproiect SRL

 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul în Piața Soarelui din Satu Mare Mare și desfășoară activități de inginerie si consultanță tehnică legată de acestea. Marius Manta este asociat unic, iar de administarea societății se ocupă Laura Flavia Manta.
 
De-a lungul anilor, firma a obținut, prin achiziție directă, 13 contracte de la instituții publice.
 
Potrivit termene.ro, societatea nu și-a făcut publice bilanțurile contabile pentru anii 2022 și 2023. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 44.400 lei și un profit net de 36.512 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și.

 
 
Cumpărări directe: Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu Primăria Cogealac, județul Constanța. Firma va încasa peste 100.000 de lei (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Firma Geodata Services, contract cu Primăria Independența, în valoare de peste 26.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii