Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 17:00 927 Marime text
  • În descrierea contractului, se precizează că lucrările contractate presupun reabilitarea zidului de sprijin terestru, refacerea balustradei metalice și a parapetului, executarea rețelei de evacuare ape pluviale, precum și refacerea pavimentului terasei din dale de piatră.
Aedificia Carpați SA, antreprenorul general al lucrărilor de consolidare, reabilitare și modernizare a Cazinoului din Constanța, și-a adjudecat de la Primăria Constanța contractul privind lucrările exterioare, respectiv reabilitarea terasei, a zidului de apărare și a balustradei.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă.
 
Denumirea contractului este „Lucrări de execuție pentru obiectivul «Consolidare și restaurare Cazino Constanța: Lucrări exterioare – reabilitare platformă terasă, zid de apărare și balustrade B-dul Elisabeta nr. 4, Municipiul Constanța, județ Constanța»“.
 
În descrierea contractului, se precizează că lucrările contractate presupun reabilitarea zidului de sprijin terestru, refacerea balustradei metalice și a parapetului, executarea rețelei de evacuare ape pluviale, precum și refacerea pavimentului terasei din dale de piatră.


 
Valoarea totală a contractului este de 9.755.700,37 de lei fără TVA (peste 1,96 de milioane de euro la cursul actual), inițial, primăria estimând achiziția la 9.865.104,69 de lei fără TVA.
 
Despre Aedificia Carpați SA
 
Compania bucureșteană Aedificia Carpați SA este antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare, consolidare și modernizare a Cazinoului din Constanța, în urma contractului semnat la finele anului 2019 cu Compania Națională de Investiții SA.
 
Lucrările de la Cazino sunt întreprinse de Aedificia Carpați SA, alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL, Tehnoinstal SRL, precum și Construcții Erbașu SA (pentru lucrările suplimentare).
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 mai 2024, Aedificia Carpați SA a fost înființată în 1992, are sediul social în București, pe Șoseaua Panduri și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Compania are mai multe puncte de lucru în țară și este deținută de ing. Petre Badea (administrator și director general), Vasile Ifrim, Ștefan Victor Șerban Drăgulescu (administrator) și o Listă acționari, iar administrator este și Filip Onoiu.
 
În 2022, firma a declarat 199 angajați, profit peste 850.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 51,87 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pe parcursul desfășurării lucrărilor de la Cazinoul din Constanța, compania Aedificia Carpați SA a realizat mai multe filme în care este redată evoluția lucrărilor din fiecare an de șantier, publicul putând astfel urmări activ desfășurarea proiectului, complexitatea intervențiilor implementate la Cazino, dar și dedicarea, priceperea și implicarea specialiștilor.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)
 
Cumpări directe
Tehnoconsult Proiect SRL semnează un nou contract cu municipalitatea. Este vizat Cazinoul din Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii