Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci studenţi de la Universitatea „Ovidius“, sub control judiciar

ro

25 Mar, 2017 00:00 1932 Marime text
Cinci studenţi israelieni de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, acuzaţi de comiterea unei infracţiuni de lipsire de libertate, rămân sub control judiciar.
 
Decizia este definitivă şi a fost luată de Emilia Ganera, judecător al Tribunalului Constanţa.
 
„Constată legalitatea şi temeinicia luării măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţi. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţi, pentru fiecare pe câte o durată de 60 de zile“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Cei cinci studenţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar potrivit magistraţilor, inculpaţii ar fi contactat un tânăr de 23 de ani din Ploieşti, pentru a face cu acesta un schimb de autoturisme. Cel din urmă a venit la Constanţa şi le-a dat israelienilor un Audi Break înmatriculat în Bulgaria şi a primit la schimb un Alfa Romeo.
 
După puţin timp, maşina pe care le-a dat-o studenţilor s-a stricat. Nervoşi, studenţii străini au plecat în căutarea ploieşteanului, pe care l-au găsit într-o benzinărie. L-au băgat în maşina lor, aparent împotriva voinţei sale, şi l-au plimbat timp de o oră pe străzile Constanţei, încercând prin diverse metode să-l convingă să renunţe la tranzacţie.
 
După o vreme, studenţii i-au dat drumul tânărului să plece. Ulterior, băiatul de 23 de ani a mers la poliţie, unde a depus plângere împotriva presupuşilor agresori. Victima celor patru le-a spus anchetatorilor că tinerii au asmuţit asupra lui un câine dintr-o rasă periculoasă şi că, la un moment dat, l-au dus pe malul lacului Siutghiol, unde l-ar fi ameninţat că îl aruncă în apă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii