Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, luată peste picior. “E dreptul meu să cotcodăcesc. Sistemul de irigații de pe faleza Cazinoului este un fiasco”

ro

09 Jul, 2021 00:00 4293 Marime text

 
  • City-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, este apostrofată de o constănțeancă în legătură cu sistemul de irigații de pe faleza Cazinoului, care stropește băncile și așa puține
  • Femeia a preluat din „umorul“ city-managerului și îi transmite acesteia că vrea să „cotcodăcească"
  • „Unele zone bălteau în apă (fără a pune la socoteală pavimentul și băncile), iar altele au rămas în continuare uscate (mai ales zonele cu trandafiri), așa cum am putut constata dimineața următoare“
  • „Udările ar trebui administrate operativ de către cele trei posturi de pază de pe faleza, astfel încât să ajungă apa din irigat sau de la caz la caz din udat cu furtunele din dotare sau din stropitori“
  • „Dacă Primăriei îi pasă cu adevărat, soluții pot fi găsite cu inteligență și implicare activă“
 
 

City-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, este apostrofată de o constănțeancă în legătură cu sistemul de irigații de pe faleza Cazinoului, are stropește băncile și așa puține.

Femeia a preluat din „umorul" city-managerului și îi transmite acesteia: „Cotcodăcesc cu cap cei care fac așa proiecte sau sunt făcute doar pentru poze?".




O altă constănțeancă povestește că s-a întâmplat să fie în zonă în momentul în care s-a  „inaugurat" sistemul de irigare proaspăt reparat.
„M-am tot oprit din plimbare să realizez ce se petrece, să încerc să găsesc o minimă acoperire pozitivă în atâta risipă de apă. Mai mult de nota 6 (cu indulgență) din 10 nu s-ar putea acorda acestei "realizări". În fapt, plantele care au apărut cu greutate pe spațiul verde al promenadei Cazinoului chiar au nevoie acută de apă, udările seara/noaptea, dimineața fiind foarte indicate, dar nu așa!

Unele zone bălteau în apă (fără a pune la socoteală pavimentul și băncile), iar altele au rămas în continuare uscate (mai ales zonele cu trandafiri), așa cum am putut constata dimineața următoare. În opinia mea udările ar trebui administrate operativ de către cele trei posturi de pază de pe faleza, astfel încât să ajungă apa din irigat sau de la caz la caz din udat cu furtunele din dotare sau din stropitori la fiecare plăntuță. Am avut mare noroc cu ploile, altfel nu ar fi rezistat mare lucru din plantările și așa destul de timide după atâția ani, deși materialul săditor a fost unul de calitate, iar personalul plantator chiar și-a dat interesul în mod responsabil.

Personalul celor trei posturi de pază de pe faleză este obosit de stat degeaba (pe banii Primăriei), iar florile rezistă la limita subzistenței, cu udări aleatorii și risipitoare. Paznicii, decât să stea degeaba mai bine ar fi implicați responsabil în asigurarea și supravegherea udărilor curente, cât și a altor mici activități ce se impun pentru imaginea falezei Cazino.
Ar trebui să fie considerată o plăcere și onoare să ai grijă efectivă de un loc atât de frumos și special!
Dacă Primăriei îi pasă cu adevărat, soluții pot fi găsite cu inteligență și implicare activă!", spune constănțeanca supărată.

sursă foto: Facebook


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Constănțeanul supărat Locuitorii din Peninsulă cer explicații oficiale de la primărie legat de „cascada mizeriei” de pe faleza din fața Comandamentului flotei

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii