Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Săptămâna 26 a anului 2021. 21-27 iunie. Mijlocul anului calendaristic

ro

22 Jun, 2021 07:30 2751 Marime text
  • Dacă reușiți să faceți rost de flori de Sânziene, consumul unui ceai pe zi, timp de 14 zile după Luna plină în Capricorn reprezintă cea mai practică și utilă măsură de detoxifiere pentru corpul fizic.
  • După seva de mesteacăn, cura cu ceai de sânziene (sau în lipsa acestuia cu Tinctura de sânziene sau drăgaică, 10-15 pic in apă, de 2 ori pe zi - 14 zile) timp de 2 săptămâni, începând cu 25 iunie (imediat după luna plină), susține eliminările.
Am ajuns la jumatatea distantei între prima și ultima zi a anului. Suntem într-o saptămână intensă energetic, în care se rezistă cel mai bine fiind în Natură - în pădure, pe dealuri, pe malul mării, în parc. Oriunde, dar nu în incinte închise.

Corpul nostru vrea AFARĂ.

Vrea alături de celelalte energii ale Naturii. Vrea lângă flori (si florile de Sânziene sunt vedetele săptămânii) dar și lângă cireșe, lângă mirosul de iarbă cosită sau lângă un pârâu cu apă rece și răcoritoare.

Dacă reușiți să faceți rost de flori de Sânziene, consumul unui ceai pe zi, timp de 14 zile după Luna plină în Capricorn reprezintă cea mai practică și utilă măsură de detoxifiere pentru corpul fizic. După seva de mesteacăn, cura cu ceai de sânziene (sau în lipsa acestuia cu Tinctura de sânziene sau drăgaică, 10-15 pic in apă, de 2 ori pe zi - 14 zile) timp de 2 săptămâni, începând cu 25 iunie (imediat după luna plină), susține eliminările.

Este utilă pentru toți cei cu ficatul sensibil, pentru cei care rețin apă în țesuturi (picioare, mâini umflate), are efect calmant, relaxant, ușor sedativ și echilibrează funcția tiroidei (susține tiroida în ambele situații de hiper sau hipotiroidie, pentru revenirea sa în zona de echilibru).

Nu este foarte greu și este potrivit exact pentru perioada aceasta din an.

Dacă vă face plăcere să fiți alături de noi, în Webinariile organizate on-line, vă invităm Joi, 24 iunie, chiar de luna plină alături de Monica Petre la Webinarul 3 din Pătratul stabilității, ”Eu aleg casa, tu alegi mașina, noi alegem acțiunea”.(https://www.eduvisionlearning.ro/.../patratul...)

Desigur că vom continua discuția despre cuplu, despre interacțiunea inteligentă femeie - bărbat, despre înțelegerea și respectarea feminității și a masculinității. Energia Lunii pline din Capricorn ne va susține demersul și vom oferi idei interesante și sfaturi practice. Și vom face și un pic de mișcare, pentru că vom transmite pentru voi de la malul mării, din Constanța.

Si vom continua vineri, 25 iunie, cu Webinarul organizat împreună cu firma Alchida și intitulat Cerc, circ și circulație https://alchida.ro/cerc-circ-si-circulatie/

Ne apropiem de vacanța de vară și vă invităm la cele din urmă evenimente în derulare. Ne-am bucura mult să ne revedem cu câți mai mulți dintre voi la aceste întâlniri online scurte, dar pline de informații, după care să petrecem timp cât mai mult în Natură și în aer liber.

Vă doresc tuturor o saptămână cât mai echilibrată și să folosim cu eficiență energia puternică disponibilă.
Cu iubire

Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii