Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14 8 aprilie 2024 Luna nouă în Berbec

ro

08 Apr, 2024 09:43 583 Marime text

Valul 4 de energie – partea întâi – ziua 14
8 aprilie 2024
Luna nouă în Berbec, cu soarele în zodia Berbecului (și eclipsă totală de soare), în plin tranzit de Mercur retrograd în Berbec, cu Venus și Chiron în Berbec. Suntem pe fundul valului de energie, al patrulea de la începutul acestui an. Mai jos de atât nu avem cum să coborâm, în trăiri și experiențe.

Astăzi dăm cu capul în realitate, precum Berbecul, dacă n-am avut grijă de corp și de energiile sale și nu am ținut mintea prezentă și trează. Sau ne bucurăm de starea de echilibru și liniște, pe care o aduce investiția în corp și povestea favorabilă a minții.
Este începutul unei săptămâni dinamice, cu multe energii schimbătoare, cu variațiile intense ale stării de spirit și cu reacții corporale intense.

Singura noastră ancoră într-o perioadă de eclipsă rămâne conexiunea cu acea parte din noi, ce rămâne la fel, orice s-ar întâmpla: lumina interioară.
Unii o numesc Divin, Credință, sau Forța Vieții.
Oricum i-am spune, este sursa noastră dinamică, izvorul forței interioare și conexiunea noastră cu lumea.
O accesăm în fiecare secundă prin respirație.

Cât timp inspirăm, expirăm și suntem în viață, ne conectăm la fluxul Vieții.
Astăzi este despre respirație și profunzimea acesteia, și despre a folosi respirația pentru oprirea poveștilor mentale, care vor să ne ducă în diferite direcții – în frică, în panică, în anxietate, în furie sau în tristețe.

Orice apare astăzi, mai ales în câmpul de bătălie al minții, poate fi temperat și domolit cu ajutorul respirației. Și al Divinului, partenerul nostru aici pe Pământ.
Durerea ne conectează imediat la noi înșine.
Dar putem să rămânem conectați la noi și la Divin și atunci când ne este bine.

Berbecul nu înseamnă doar fixitate, încăpățânare și ”facă-se Voia Mea”, ci este și despre a ne pune pe noi înșine pe primul loc, înainte de a ne ocupa de ceilalți și treburile zilnice.
Luna nouă cu eclipsa totală de Soare de astăzi ne împinge să ne echilibrăm cele două părți interioare: Ego-ul (Soarele) și Sinele (Luna), conștientul și inconștientul, partea de lumină și partea de întuneric. Sunt acolo, dansează împreună întreaga viața, ne transformă fiecare zi într-un spectacol interesant. Să le onorăm astăzi și să respirăm adânc. Suntem vii.

Obiceiul bun de a respira profund în momentele dificile ne ajută să tranzităm situații care ne-ar fi nefavorabile, dacă nu le-am înfrunta corect.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
Astăzi, la lună nouă, să punem ”sămânța” unui obicei bun în viața noastră zilnică, un gest mic, dar important, care să ne îmbunătățească energia. Să respirăm adânc când simțim că este mai greu pentru noi.
O lună nouă și o eclipsă de soare binecuvântată, pentru fiecare dintre noi.
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii