Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

ro

12 Apr, 2024 22:11 723 Marime text
Evenimentul de lansare a candidaților PNL din județul Constanța s-a desfășurat sub sloganul „Constanța proiectelor tale”, deviză care caracterizează foarte bine identitatea PNL, precizează președintele PNL, Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Politica în care credem și pe care o promovăm este cea a faptelor în folosul oamenilor și al comunităților.
În alegerile din 2020, municipiul și județul Constanța au ales să meargă cu PNL. Acum, la aproape 4 ani distanță, avem rezultate de care suntem mândri.

Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța, este cel care a adus viziune în dezvoltarea orașului, abordând problemele structurale și venind cu proiecte pentru a răspunde la adevăratele nevoi ale oamenilor.

Florin Mitroi, candidatul pentru președinția CJ, este, la fel, un primar care a demonstrat în timp. Scorul de la ultimele alegeri, de peste 90%, vorbește de la sine despre încrederea de care se bucură în localitatea Valul lui Traian, dar și la nivelul județului. Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“ - a transmis președintele PNL, Nicolae Ciucă pe Facebook.

Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTLiderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii