Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1 9 aprilie 2024 A trecut eclipsa de soare

ro

09 Apr, 2024 14:11 463 Marime text
Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 1
9 aprilie 2024
A trecut eclipsa de soare, se simte cum se calmează turbionul de energie în care ne-am aflat pe toată perioada portalului de eclipse (între 25 martie și 8 aprilie). Încă suntem în plin tranzit de Mercur retrograd, așa că este nevoie de atenție, prezență și precauție în comunicări, de orice fel.

Ziua de luni, de lună nouă a fost frumoasă, liniștită și însorită, cel puțin la Constanța.
Marea calmă și fără valuri, lipsa vântului și soarele luminos pe cer au scos la plimbare mulți oameni, iar mirosul îmbătător al florilor de primăvară trezește cheful de viață.
Se simte primăvara în aer, cu toată forța puterii sale interioare.

Energia rămâne în continuare schimbătoare, iar câmpul electromagnetic variabil produce palpitații, când te aștepți mai puțin (mai ales noaptea în somn) și tulburări digestive / eliminări respiratorii – la cea mai mică abatere alimentară sau emoțională.
Corpurile umane sunt supuse bombardamentului de stimuli din toate părțile.
Pe de o parte, sunt atrase și ispitite de vremea bună să fie în natură, să se miște, să se bucure odată cu arborii și plantele, de venirea căldurii și ziua mai lungă.

Pe de altă parte, sunt suprasolicitate pe partea de adaptare la un social foarte schimbător și instabil. Alimentația plină de substanțe chimice, tehnologia agresivă și intruzivă în viețile noastre, comunicarea inter-umană dificilă și producătoare de conflicte, economia tulbure și potențial amenințătoare pentru siguranța socială – sunt doar câțiva factori care influențează zilnic starea de bine.
Cheia supraviețuirii și adaptării într-o lume continuu în schimbare rămâne abilitatea de a construi și menține obiceiuri sănătoase, favorabile și aducătoare de relaxare și calm, și de a ne elibera de obiceiurile dăunătoare, ce ne pot degrada corpurile fizice.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Vă invit în câteva zile, pe 11 aprilie, la ora 19.00, la două ore de discuții provocatoare și de soluții necesare unei mai bune înțelegeri a perioadei prin care trecem.
Dialogul pe teme utile practic, pentru viața zilnică, este împuternicitor și poate să producă schimbări benefice în starea noastră de bine.
Să avem cu toții o săptămână de primăvară cât mai eficientă și echilibrată, cu atenție mare la toate obiceiurile zilnice (ceea ce repetăm, aproape robotic) și impactul acestora asupra stării noastre de bine.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii