Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11. 19 aprilie 2024. Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive

ro

19 Apr, 2024 08:00 402 Marime text


Valul 4 de energie - partea a doua - ziua 11
19 aprilie 2024

Mercur retrograd, luna creștere, variații termice masive (vară – toamnă în cursul aceleiași zile), radiații solare crescute. Rețetă perfectă pentru confuzie corporală mare și reactivitate biologică. Organismele noastre vor odihnă și somn. Fără să facă nimic, se simt obosite de bombardamentul cu stimuli și vor odihnă.

În ultima zi lucrătoare a săptămânii, zi de Sfânta Vineri și de iubire, ne putem uita cu mai multă înțelegere și acceptare la aceste corpuri frumoase pe care le avem, să le ascultăm nevoile și eventual să le împlinim?

Când corpurile doresc ceva sau au nevoie de ceva, se acumulează în interior o cantitate de energie, care urmează să ”materializeze” ceea ce ne dorim. Dacă reușim să împlinim dorința, energia circulă, se mișcă, se eliberează și este schimbată cu senzația de plăcere sau mulțumire a împlinirii. Dacă dorința ne este retezată din fașă (ce-ți mai trebuie și asta) sau ne este negată direct (nu este posibil asta), toată energia degajată rămâne blocată în interiorul corpului, sub formă de tensiune și încordare.

Suma tuturor tensiunilor și încordărilor multor dorințe și nevoi reprimate, niciodată împlinite se acumulează în corpurile copiilor și adulților, transformându-se periodic în suferințe sau boli, pe care le numesc ”eliminări”.
Strănuturile zgomotoase, tusea intensă, ce nu se mai termină, nasul cu muci ce nu se mai desfundă și alte astfel de manifestări sonore intense îmi arată că acele mici corpuri nu primesc ceea ce au nevoie sau doresc: odihnă, repaus, relaxare – cu alte cuvinte – mai multă plăcere și mai puține obligații.
Părinții devin gardienii copiilor și-i mențin prizonieri în sisteme limitative, ce-i vor transforma în adulți nemulțumiți, exact ca și părinții lor. Este un ciclu repetitiv, pe care îl putem observa, dacă deschidem ochii și la care participăm benevol, în multă ignoranță și acceptare tacită, fără comentarii.

Sunt multe lucruri pe care nu vrem să le mai vedem și să le mai auzim, dar există și ne izbesc cu realitatea lor.
La Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/ re-învățăm despre ”limbajul corpului” și cum să-l interpretăm (și eventual, să-l folosim pentru vindecare). Pe 23 aprilie, de Sf Gheorghe, avem întâlnirea directă cu elevii Școlii Sănătate 5D, și discutăm despre Modulul ”Celule”, înțelegând cum toată energia nevoilor și dorințelor neîmplinite ne afectează echilibrul celulelor și întregului organism.
Se mai pot face înscrieri la acest program în lunile aprilie și mai, pentru că se pot recupera lecțiile anterioare (sunt disponibile și înregistrările întâlnirilor, pentru Membrii), dacă real sunt persoane dedicate și dornice să învețe și să înțeleagă.

Astăzi este despre a observa ce facem cu dorințele și nevoile noastre de-a lungul unei zile, de a explora modul în care energia entuziasmului unui nou început circulă și se transformă în bucurie sau plăcere, sau se blochează și devine o stare de încordare / tensiune interioară. Să folosim energia perioadei pentru a ne observa mai atent propriul corp. O zi cât mai eficientă pentru noi toți
Cu iubire


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii