Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest de caritate la solicitarea lui Mazăre Pensionarii din Constanţa primesc o masă caldă (galerie foto)

ro

09 Sep, 2014 00:00 2897 Marime text
Ca şi anul trecut, în luna septembrie, pensionarii din municipiul Constanţa, beneficiari ai pachetelor cu alimente, primesc o masă caldă. Gestul vine, potrivit spuselor reprezentanţilor Primăriei Constanţa, ca urmare a unei solicitări făcute de Radu Mazăre, primarul Constanţei, către agenţii economici.

Ieri, de la 13.30, a fost organizată prima astfel de masă, urmând ca astăzi gestul să se repete. Reprezentanţii municipalităţii nu au dorit să dezvăluie numele bunilor samariteni care fac acest gest faţă de pensionarii Constanţei, iar Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al administraţiei locale, previzibil, nu a catadicsit să răspundă la telefon. Totuşi, trebuie menţionat că masa de ieri a fost organizată la Restaurantul Noblesse din staţiunea Mamaia, în apropiere de Hotel Parc.
Amintim că mesele de anul trecut au fost organizate de apropiaţi ai primarului Mazăre, anume Vasile Chirondojan, consilier local PSD, şi Mihalache Muşat, fost consilieri local PSD. Mai exact, mesele au avut loc la Complex Aurora, sediul social al firmei Mamaia 2000 SRL, administrată de Chirondojan, şi la Restaurant Aurora, sediul social al firmei Autora Tour 94 SRL, al cărei unic asociat şi administrator este Muşat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • www.pensiata.ro 28 Sep, 2014 19:29 Ești pensionar și ai dubii că în calculul pensiei au fost luate TOATE veniturile tale ? Se apropie vremea pensionării și încă nu ști carre va fi valoarea pensiei tale ? Pentru toate acestea și multe altele ai acum la dispoziție servciile de consultanță și calcul dezvoltate de catre după mai bine de 20 ani în domeniu. Află din timp... mâine poate fi prea târziu !