Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial. Doina Voivozeanu, manager la Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada”

ro

14 Jan, 2021 00:00 2913 Marime text
  •  S-a încheiat concursul de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada
  • Cu nota finală 9.44, Doina Voivozeanu devine oficial managerul Centrului


S-a încheiat concursul de proiecte de management organizat pentru Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada”.
Secretariatul comisiei de concurs aprobat prin referatul nr.23342/02.09.2020 rezultatul concursului. Astfel, la etapă-analiza proiectului de management, candidatul a obținut 9.21 iar la etapa a doua-susținerea proiectului de management în cadrul interviului -9.66.

Astfel cu nota finală 9.44, Doina Voivozeanu devine oficial managerul Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada”, vezi secțiunea "documente".
Astfel, potrivit prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, este declarat câștigător candidatul care a obținut cea mai mare medie, cu condiția ca aceasta să fie de minimum 7.



Citește și:

Surprize, surprize! Cine va fi noul manager al Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța?

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții  Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Motiv de gâlceavă politică  Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 
Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii