Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:33 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize, surprize! Cine va fi noul manager al Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța?

ro

06 Jan, 2021 00:00 3886 Marime text
  • În această perioadă se desfășoară concursul pentru desemnarea unui manager la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța
  • Președintele Comisiei de concurs este Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară
  • În cadrul concursului a fost depus un singur proiect de management
  • Acesta aparține Doinei Voivozeanu, fost director al Centrului, îndepărtată de la conducerea instituției de ex-președintele CJ, Horia Țuțuianu, pentru a-i face loc pesedistei, Nicoleta Bercaru
  • Concursul se va încheie pe 12 ianuarie cu susținerea probei de interviu
  • În prezent Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un director interimar în persoana Alinei Onel
 
În această perioadă se desfășoară concursul pentru proiecte de management la Centrul Cultural Județean Teodor Burada din Constanța.
Președintele Comisiei de concurs este Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța iar din Comisie mai fac parte: Erwin Şimşensohn, manager Teatrul de Stat Constanța și  Carmen Magdalena Stoica, șef serviciu analiză strategică din cadrul CJC. Secretariatul tehnic va fi asigurat de Liliana Dumitru, inspector superior în cadrul Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură din cadrul CJC și Gianina Petrescu și Cosmin Lefter, inspectori, resurse umane și salarizare din cadrul Direcției Generale Economico- Financiară din cadrul CJC și Raluca Sorescu, inspector în cadrul Direcției Generale de Administrație Publică și Juridică din cadrul administrației județene.

În cadrul concursului a fost depus un singur proiect de management. Acesta aparține Doinei Voivozeanu, fost director al Centrului, îndepărtată de la conducerea instituției de fostul șef al CJ, Horia Țuțuianu pentru a-i face loc pesedistei, Nicoleta Bercaru(n.r. care nu a rezistat decât 30 de zile în funcție, fiind demisă de Consiliul Județean).

Analiza proiectului de management se va încheia pe 11 ianuarie, urmând ca o zi mai târziu să aibă loc susținerea probei de interviu, vezi secțiunea “documente”.
În prezent Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un director interimar în persoana Alinei Onel, desemnată de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Onel este al treilea manager interimar al Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" din ultimul trimestru, după Nicoleta Bercaru, demisă prin vot de Consiliul Județean și Șerban Cezar Gheorghiu, numit interimar de fosta conducere a CJ Constanța.
 
Citeste si:

Consilierii județeni ai PNL cer eliberarea din funcție a Nicoletei Bercaru (PSD), interimar la Centrul „Teodor T. Burada”. Horia Țuțuianu a numit-o politic!

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu


Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
 
Trei manageri în trei luni. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" are un nou director interimar

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

Cine vrea să fie director la Centrul Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada". Concurs de proiecte de management (documente)

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii