Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componentele PUG al comunei Lumina (DOCUMENTE)

ro

03 Mar, 2024 13:15 618 Marime text
  • Administrația locală din Lumina a desfășurat o achiziție prin cumpărare directă pentru servicii de elaborare a sistemului informatic geografic ce integrează componenetele Planului Urbanistic General al comunei. 
  • Valoarea contractului atribuit este de 260.000 lei.
  • Potrivit SICAP,  firma care și-a adjudecat contractul este Anarecad SRL din Galați.
  • Firma este controlată de Adelina și Justinian-Petru Trif.

Primăria Lumina anunță pe SICAP că a atribuit, prin negociere directă, contractul care vizează sistemul informatic geografic ce integrează componenetele Planului Urbanistic General al comunei.

Astfel, contractul „Transpunere Plan Urbanistic General (P.U.G.) in Sistem informatic Geografic G.I.S.“ a fost atribuit societății Anarecad SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 28 februarie 2024 a fost de 260.000 lei.
 
Firma câștigătoare va realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componentele Planului Urbanistic General al comunei. Operațiile ce vor fi efectuate vor consta în integrarea tuturor planșelor aferente Planului Urbanistic General al comunei într-un Sistem Informatic pentru care se va crea o bază de date în care vor fi cuprinse informații din părțile scrise ale documentației urbanistice menționate mai sus, aceasta fiind în final integrată în P.A.T. J. Acestea vor fi realizate în conformitate cu normele tehnice din 15 mai 2023 pentru realizarea seturilor de date spaţiale aferente planurilor de amenajare a teritoriului judeţean.



Despre Anarecad SRL



Înființată în anul 2016, firma ce sediul pe strada Română, Nr. 208, Bloc Roka Residence din Galați desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Asociații societății sunt Adelina și Justinian-Petru Trif, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administarea firmei se ocupă Justinian-Petru Trif.
 
Din anul 2007 până în prezent, Anarecad SRL a obținut, prin negociere directă, 167 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără: Comuna Cârligele (consiliul local) județul Vrancea,  Comuna Vânători (Primăria Vânători), Comuna Câmpuri Vrancea, Comuna Izvoarele, Primăria Comunei Săgeata, Consiliul Local Bărsești, Comuna Topolog, Comuna Mihail Kogălniceanu Comuna Schela și altele. Dintre cele 167 de contracte obținute de la instituții publice, 29 au fost semnate cu autorități din județul Constanța.

În anul fiscal 2022, societatea cu 7 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.517.963 lei și un profit de 217.446 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației și lista contractelor adjudecate de Anarecad SRL de la autorități publice din județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:


O firmă din Galați întocmește nomenclatorul stradal al comunei constănțene Fântânele

Licitații Constanța: Primăria Istria a semnat cu Alcon Grup 2001 SRL și Cartagena Construct SRL. Cele două firme vor construi căminul cultural (DOCUMENT)

Cumpărări directe: Drumuri Județene Constanța SA va reloca utilajele de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu. Contract de peste 10.00 lei, atribuit de CJC (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii