Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu voturile PSD, ALDE și PMP, Țuțuianu și-a numit oamenii în funcții Nicoleta Bercaru la Centrul „Teodor T.Burada” și Dumitru Jeacă la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu

ro

30 May, 2020 00:00 5735 Marime text

  • Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada are un nou director interimar

  • Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru

  • Ecaterina Prodan (PSD) s-a întors după patru ani în CJC

  • Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene


La ședința de CJC în sistem videoconerință au fost prezenți 35 de aleși județeni.
De departe cel mai important proiect aprobat a fost numirea unui manager interimar la Centrul Cultural Judeţean Constanţa, „Teodor T.Burada. Liberalii au votat împotriva numirii în această funcție a fostului consilier județean, Nicoleta Bercaru. În schimb, dorința președintelui CJC, Horia Țuțuianu a devenit realitate cu votul consilierilor județeni de la PSD, ALDE și PMP.
Bercaru care a demisionat recent din Consiliul Județean devine astfel manager la Burada, în locul Doinei Voivozeanu care va ieși la pensie începând cu 20 iunie a.c. mai mult cu forța.
Aleșii județeni au mai aprobat și proiectul de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa asupra terenului în suprafaţă de 108.685 mp, situat în Eforie Sud, Str. Republicii nr.7. dar cu amendantul PNL.  Astfel, liberalii au cerut prin vocea lui Marian Crușoveanu ca, după igienizarea și toaletarea pădurii/spațiului verde din zonă, să se demareze și să se finalizeze procedurile privind trecerea acestui teren în fondul silvic, cu mențiunea că el va rămâne totuși în administrarea CJC.
Și tot în ședința de ieri, aleșii județeni au validat mandatul de ales a Ecaterinei Prodan (PSD), care o înlocuiește în CJC pe Nicoleta Bercaru.
Nu în ultimul rând, cu votul majorității, directorul Direcției pentru Turism din cadrul CJC, fostul prefect Dumitru Jeacă a fost numit  membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, în calitate de reprezentant al administrației județene.
 

Citește și:

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

Este ședință și la Consiliul Județean Constanța. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Teodor T. Burada

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii