Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie bombă în Consiliul Județean! Este o apropiată a președintelui Țuțuianu! Fostul ales județean PSD urmează să preia conducerea unei instituții de cultură

ro

25 May, 2020 00:00 8311 Marime text
  • Consilierul județean PSD, Nicoleta Bercaru a demisionat iar în locul acesteia ,după mulți ani, revine în postura de ales local, Ecaterina Prodan (PSD)
  • Bercaru este și director și profesor al școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza”, de unde intenționează să se retragă
  • Surse din cadrul PSD susțin că Bercaru urmează să fie numită director al Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, condus în prezent de Doina Voivozeanu
  • Nicoleta Bercaru nu vrea să comenteze nici demisia și nici ceea ce i se pregătește pentru viitor

Consiliul Județean Constanța se reunește pe 29 mai a.c., în sistem de videoconferință. Pe ordinea de zi se regăsesc și două proiecte de hotărâre privind constatarea  încetării de drept a unui mandat de consilier județean ca urmare a demisiei, validarea unui mandat de ales județean, respectiv numirea directorului general/managerului interimar la Centrul Cultural Judetean Constanta, "Teodor T.Burada".
 

Un consilier județean PSD a demisionat

Consilierul județean PSD, Nicoleta Bercaru a demisionat iar în locul acesteia, după patru ani, revine în postura de ales local, Ecaterina Prodan (PSD). Cati Prodan a mai fost consilier județean din partea PSD în perioada 2012-2016 iar între 2008 – 2012 – consilier municipal local PSD. Prodan a demisionat în 2016 din funcție de președinte al organizației de pensionari al PSD Constanța și din cea de primvicepreședinte al organizației similare de la nivel național.
Bercaru este și director și profesor al școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza”, din cartierul Inel II, de unde intenționează să se retragă. Până la această oră, potrivit conducerii ISJ, Nicoleta Bercaru nu a demisionat. Mandatul acesteia de director se încheie la începutul anului viitor.
Surse din cadrul PSD susțin că Bercaru urmează să fie numită director al Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”, condus în prezent de Doina Voivozeanu. Rămâne de văzut dacă aleșii județeni o vor vota pe această pentru funcția de manager interimar pe care ar urma să o preia din 21 iunie a.c.



 

Voivozeanu se va pensiona. Contractul său se încheie pe 20 iunie

Am stat de vorbă cu actualul manager al instituției care a recunoscut că se va pensiona, după aproape 50 de ani de activitate.
“Am 47 de ani de muncă, pe 20 iunie mi se încheie mandatul de director, nu știu dacă voi rămâne în instituție, depinde și de ce va decide viitorul manager, a fost o perioadă frumoasă, sper să se continue la fel, Centrul Burada chiar este o instituție care funcționează bine în momentul de față ” - ne-a mărturisit Doina Voivozeanu.

 

Bercaru, reținută în declarații până după ședința de CJ

Nicoleta Bercaru nu a dorit să vorbească deocamdată despre funcția pe care i-a pregătit-o președintele CJ, Horia Țuțuianu. “Nu pot să vorbesc în acest moment despre acest lucru. Nu e momentul să vorbesc despre asta. Mi-am dat demisia din Consiliu pentru că așa trebuia și mă bucur că doamna Prodan, un om de partid va fi consilier. După data de 29 mai când va avea loc ședința de CJ voi face alte declarații în legătură cu acest subiect”, a precizat pentru ZIUA de Constanța, Bercaru.



Citește și:

Ce calificativ a obţinut la evaluarea anuală managerul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“?

Motiv de gâlceavă politică Liberalii din Consiliul Judeţean vor modificarea programului cultural al Centrului „Teodor T. Burada“ şi suspendarea Festivalului Berii (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii